Πρόεδρος Τοπικού Διαμερίσματος πήρε βαριοπούλα και γκρεμίζει..!
Στα Λουτρά Ωραίας Ελένης

Ο πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Γαλατακίου κ. Σταμάτης Δόντης είναι ένας σοβαρός επιχειρηματίας και οικογενειάρχης, που τον σέβονται όλοι στην περιοχή.
Ο κ.Δόντης απεφάσισε να κάνει κάτι πολύ δραστικό και μοναδικό στην Ελλάδα..!

Εδώ και καιρό έχει διαπιστώσει ότι κάποιοι νεόπλουτοι αυθαιρετώντας, έχουν δημιουργήσει ιδιωτικές πλαζ στην περιοχή των Λουτρών Ωραίας Ελένης.
΄Εχουν φτιάξει σκάλες, μάντρες και άλλες κατασκευές και έχουν κάνει τόσο το δάσος ,όσο και τον αιγιαλό δική τους ιδιοκτησία...!!!!
Μάλιστα έχουν φροντίσει να αποκόψουν τις παραλίες αυτές από τους άλλους πολίτες..
΄Ενας μάλιστα , θεώρησε καλό να αποκτήσει αποκλειστικά δική του παραλία!
Αφού έκανε σωρεία παρανόμων κατασκευών , έφτιαξε την ιδιωτική του πλαζ, στην οποία απολαμβάνει το μπάνιο του με…… αδαμιαία περιβολή!!!!

Ο πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος σήμερα το πρωί ,αγανακτισμένος πήρε μία βάρκα και αφού επιθεώρησε τις ακτές , κατέγραψε τις παρανομίες και τις καταπατήσεις του δάσους και του αιγιαλού.
΄Εσπευσε να προμηθευτεί κασμά και βαριοπούλα και όπως λέει, τις επόμενες μέρες πιάνει μόνος του δουλειά...θα αρχίσει να γκρεμίζει κάθε παράνομη κατασκευή και θα καλεί και την Αστυνομία...!
"Δε φτάνει που έκαναν καταπάτηση...δε φτάνει που κατασκευάζουν αυτές τις αθλιότητες, αλλά έχουν και το θράσος να θέλουν να κάνουν ιδιωτικές πλαζ...και να μη μπορούν να πλησιάσουν οι απλοί άνθρωποι...΄Εχω προσωπική υποχρέωση να επαναφέρω το περιβάλλον στη φυσική του κατάσταση και θα κάνω ότι πρέπει..." μας δήλωσε ο χαμηλών τόνων κ.Σταμάτης Δόντης...!!!

Μακάρι το παράδειγμά του να ακολουθήσουν και άλλοι τοπικοί παράγοντες, για να μη θεωρείται εξυπνάδα η αυθαιρεσία και το θράσος...!
Μακάρι να βρεθούν και άλλοι να κάνουν το ίδιο και να επαναφέρουν την πρόσβαση των πολιτών στις ακτές..!!!

You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΜΠΡΑΒΟ!!! Πήρε βαριοπούλα ο κοινοτάρχης των Λουτρών και ξεκινά να γκρεμίζει"