Ο Ε. Βενιζέλος αφήνει στην άκρη την πολιτική καριέρα και «καρφώνει» τη ΝΔ
Την άποψή του ότι έχει «κάψει» το πολιτικό του μέλλον αλλά και την προοπτική να αναλάβει κάποια στιγμή των πρωθυπουργικό θώκο, αφού επιλέχτηκε για το δύσκολο ρόλο του υπουργού Οικονομικών μεσούσης της οικονομικής κρίσης, εξέφρασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Με αίσθημα ευθύνης και πλήρη επίγνωση της κατάστασης, αναφέρεται στον οικονομικό γολγοθά της χώρας μας και τα πυρά που δέχεται η κυβέρνηση.

Όσον αφορά προσωπική επίθεση που δέχεται κατά καιρούς από τον αρχηγό της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, και συγκεκριμένα για την επίθεση που δέθηκε σχετικά με τους χειρισμούς του στο θέμα των εγγυήσεων, τόνισε ότι ο «κ. Σαμαράς έχει βάλει σκοπό ζωής να γίνει πρωθυπουργός και δεν τον ενδιαφέρει τίποτε άλλο».

«Εγώ ανέλαβα ένα δύσκολο ρόλο, αυτόν του υπουργού Οικονομικών και μία δυσβάτακτη ευθύνη και για το εθνικό καλό θυσιάζω την πολιτική του προοπτική».

Στέλνει σαφές μήνυμα ότι είναι ελευθερωμένος από τις συμβατικές ματαιοδοξίες και τους προσωπικούς στόχους του παρελθόντος για το καλό του λαού και το εθνικό συμφέρον.

Τέλος, αφήνει καρφιά για τους χειρισμούς της προηγούμενης ηγεσίας του υπουργείου οικονομικών, σε σχέση με το μέτρο των αποδείξεων, ένα μέτρο που το «πληρώνει» το κράτος και που ευτυχώς καταργείται το 2012.
Αντιδράσεις: 
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "«Θυσίασα τις φιλοδοξίες μου το καλό του τόπου»"