Το ΣΤ΄ ΚΑΠΗ του Δήμου Κορινθίων σε συνεργασία με το ΚΗΦΗ του Δήμου, έχει την δυνατότητα να παρέχει υπηρεσίες σε ηλικιωμένα άτομα που δεν είναι σε θέση να αυτοεξυπηρετηθούν απόλυτα, λόγω κινητικών δυσκολιών ή άνοιας.
Το ΚΗΦΗ του Δήμου Κορινθίων, πληροί όλες τις προϋποθέσεις, διαθέτοντας τον κατάλληλο χώρο, εξειδικευμένα προγράμματα ίασης των ασθενών καθώς και το αρμόδιο προσωπικό, όπως: Ιατρό, νοσηλευτική φροντίδα, φυσιοθεραπεία, προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, φροντίδα για την ικανοποίηση πρακτικών αναγκών διαβίωσης καθώς και προγράμματα ανάπτυξης λειτουργικών και κοινωνικών δεξιοτήτων.
Η πρόσβαση από και προς τον χώρο του ΚΗΦΗ, γίνεται με ειδική ράμπα-ασανσέρ ( για ανάβαση-κατάβαση), με σκοπό να διευκολύνει τα άτομα με κινητικές δυσκολίες, στο κέντρο θεραπείας τους.
Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται η ουσιαστική ενίσχυση της ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων ανδρών και γυναικών, που χρήζουν ιατρικών, νοσηλευτικών και γενικά υποστηρικτικών υπηρεσιών. Επίσης, ενισχύεται η κοινωνική συνοχή και η πρόληψη φαινομένων περιθωριοποίησης και κοινωνικού αποκλεισμού.

Το ΚΗΦΗ του Δήμου βρίσκεται στην οδό Περιάνδρου 51Α και λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 8.00 το πρωί έως τις 4.00 το απόγευμα. Για περισσότερες πληροφορίες οι συμπολίτες μας μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 27410-23268.
Αντιδράσεις: 
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Ενα ΚΑΠΗ στην Κόρινθο που φροντίζει και τα άτομα με κινητικές δυσκολίες"