Η Επιτραπέζια Αντ/ση Βόχας στην προσπάθεια της για την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή μας διοργανώνει Προπονητικό Καμπ προετοιμασίας με την έγκριση της Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντ/σης και με χορηγό το κατάστημα με είδη πινγκ-πονγκ GP SPORT και το Ξενοδοχείο Blue Pearl στο Λέχαιο Κορινθίας .

To πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις από 21/8 έως 26/8 και τουρνουά από 26/8 έως 28/8.
Το καμπ θα πραγματοποιηθεί στις εγκατάστασης του συλλόγου στο Ζευγολατιό Κορίνθιας και θα συμμετάσχουν όλοι οι αθλητές της Ε.Α.Βοχας, Ολυμπιακού Άσσου, Διαγόρα Βέλου καθώς και αθλητές από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Καθηγητής Φ. Αγωγής και πρώην πρωταθλητής Ελλάδος Γιάννης Κορδουτης και βοηθοί ,Ντανιέλ Τσιόκας {πρωταθλητής Ευρώπης νέων 1987} Λουμπομίρ Γκεοργκίεφ {Πρωταθλητής Βουλγαρίας} Διάνα Ζέρδιλα { Μεσογειονίκης –Βαλκανιονίκης } Ντετελίνα Μιχαίλοβα {Πρωταθλήτρια Βουλγαρίας } Τάσος Δασκαλόπουλος {Αθλητής –Προπονητής Ε.Α.Β.} Έλενα Αμπατζή {Αθλήτρια Α1 –Προπονήτρια Ε.Α.Β} Τάσος Λέκκας {Αθλητής – Β. Προπονητής Ε.Α.Β }.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξάρτητα από την ηλικία τους και θα χωριστούν με βάση το αγωνιστικό τους επίπεδο και την ηλικία τους .Για δηλώσεις συμμετοχής και κάθε πληροφορία μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Γιώργο Πετρόχειλο τηλ.210-4620807,6931313654 ή με την Διοίκηση της Ε.Α. Βόχας τηλ.2741054232

You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΑΜΠ ΤΟΥ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ ΣΤΗΝ ΒΟΧΑ"