Τραγωδία, η στάση του πρώτου πολίτη του δήμου

Xθές το βράδυ έγινε δημοτικό συμβούλιο στο Λουτράκι και όσοι περίμεναν ότι ο δήμαρχος θα καυτηριάσει την κανιβαλική αυτοδιοικητική συμπεριφορά του αντιδημάρχου κ. Δέδε..έχασαν..!
Και εμείς χάσαμε διότι ελπίζαμε ότι θα πράξει το αυτονόητο..!

Αντ' αυτού...
Οπως εύστοχα σημειώνει σήμερα ο Πάνος Ηλιακόπουλος:
Ο δήμαρχος , άλλη μια φορά, απέδειξε στην πρωτολογία - τοποθέτησή του ότι είναι σπιθαμιαίος ως επικεφαλής συνδυασμού, δεδομένου ότι παρέσχε, όπως άλλωστε αναμενόταν ότι τελικά θα πράξει, πλήρη κάλυψη στους αντιδημάρχους εξ Αγ. Θεοδώρων Σπύρο Νικολάου και Δημήτρη Δέδε, για τις απρεπέστατες συμπεριφορές τους προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη.
Προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, να στρογγυλέψει τα πράγματα προκειμένου να κλείσει και να μην επαναλαμβάνεται το θέμα, περισσότερο οι θέσεις προκαλούσαν το γέλωτα, παρά έπειθε για τα ευτράπελα που ήθελε να σκεπάσει κάτω από το χαλί…
Τελικά, αποδέχθηκε τον πλήρη διασυρμό του δήμο Λουτρακίου σε πανελλήνια εμβέλεια, αδιαφορώντας αφενός και μη αντιλαμβανόμενος αφετέρου το πλήγμα που υπέστη στη φήμη και την αίγλη του, προκειμένου να μη δυσαρεστήσει τους δύο αντιδημάρχους, λόγω των διαβεβαιώσεων που του έχουν παράσχει.
Με πρώτο στο βήμα τον Παύλο Παύλου που απλά αναφερόταν στα θέματα που έπεσαν βροχή, ενώ στο ίδιο μοτίβο συνέχισε ο Γιώργος Γκιώνης κι ακολούθησαν οι Γιώργος Πετρίτσης και Παναγιώτα Φόρτη, όλοι σφυροκόπησαν τον δήμαρχο και τη δημοτική αρχή και κανείς λογικά δεν πρέπει να ικανοποιήθηκε από τις απαντήσεις του δημάρχου.


You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Καλύψε πλήρως τους κανιβαλισμούς ο Κώστας Λογοθέτης...!"