Προφητικά πριν από καιρό είχαμε γράψει και με έντονο τρόπο ότι στην έδρα της Περιφέρειας κάποιος έχει καταστρώσει ένα Γκαιμπελικό σχέδιο εξόντωσης κάθε φωνής και μέσου ενημέρωσης που αντιστέκεται στον περιφερειάρχη κ.Πέτρο Τατούλη.
Μάλιοτα τονίζαμε ότι σύντομα «θα στρέψουν το ένα μέσο ενημέρωσης εναντίον του άλλου»..
Και επαληθευτήκαμε..
Απόλυτα μάλιστα..
Κοιτώντας κανείς το Πελοποννησιακό τοπίο των ΜΜΕ βλέπει το απίστευτο φαινόμενο να ξεφωνίζει το ένα μέσο το άλλο σε μία προσπάθεια να αποδειχθεί..ποιός είναι ο χειρότερος…!
Αυτό δεν συμβαίνει σε καμία άλλη περιφέρεια της χώρας και πλέον είναι εμφανές..βγάζει μάτια ότι εκπορεύεται από την Τρίπολη.
Κάποιος στο γραφείο τύπου προσπαθεί με κάθε τρόπο να εκθέσει και να κάνει αποκρουστικό τον κ. Τατούλη στα μάτα των δημοσιογράφων και κατ’ επέκταση των πολιτών..!
Δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της η ιστοσελίδα του συνδυασμού του κ.Πέτρου Τατούλη σήμερα για την «Ελεύθερη πτώση της εφημερίδας Ελευθερία της Μεσσηνίας»…
Τέτοια ανάρτηση και τόση χαρά δεν θα δείτε σε κανένα Ελληνικό site, ούτε ακόμα και στις κομματικές σελίδες..!
Τώρα πως αποδεικνύεται αν η Ελευθερία είναι σε πτώση είναι άλλο θέμα και ασφαλώς ο Ντίνος Πλεμμένος θα διασφαλίσει την εφημερίδα του και τους εργαζόμενους.

Πριν καιρό ο κ. Τατούλης είχε εξαγγείλει ότι θα κάνει θεματική συνδιάσκεψη για τα Πελοποννησιακά μέσα ενημέρωσης…διότι τα ήθελε να τηρούν τους κανόνες δεοντολογίας και ηθικής…!
Ας αναρωτηθεί αν η αναδημοσιεύση μίας τέτοιας ανάρτησης εξυπηρετεί πλέον την δημόσια και προσωπική του ηθική..!

Κάθε φορά που υπάρχουν αρνητικά για τον κ.Τατούλη δημοσιεύματα ή εξελίξεις υπάρχουν ανάλογα φαινόμενα..!
Το ερώτημα είναι που το πάει το γραφείο τύπου της περιφέρειας;
Κάποια στιγμή οι δημοσιογράφοι, οι εκδότες, οι καναλάρχες θα καταλάβουν ότι εμπαίζονται και θα συνειδητοποιήσουν πόσο ζημιά γίνεται σήμερα..!!
Ένα απλό και πολύ σοβαρό παράδειγμα.
Τηλεοπτικό κανάλι της Βόρειας Πελοποννήσου έχει πεισθεί από άνθρωπο (νταραβεριτζή) που λέει ότι μιλά εξ ονόματος του κ.Τατούλη… «να περιμένει διότι θα πέσουν λεφτά και είναι στην πρώτη σειρά», αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το κανάλι ακόμα να περιμένει…!!!
Η αλήθεια είναι ότι ο περιφερειάρχης δεν έχει την δυνατότητα και δεν θέλει να παίξει αυτό το παιχνίδι. Όμως τον εκθέτουν. Αρνούμαι να δεχθώ ότι γνωρίζει αυτά τα φαινόμενα.
Υ.Γ. Θα μπορούσαμε να μην γράφαμε τίποτα για την επίθεση στην Ελευθερία διότι γνωρίζουμε ότι θα δεχθούμε ανάλογη περιποίηση.Ομως η σιωπή σε τέτοια φαινόμενα είναι καταστροφική για τον χώρο των ΜΜΕ..!
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Τι μέθοδοι είναι αυτοί για τον τύπο κ.Τατούλη;"