ΨΑΧΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
«Ανοίξαμε και σας περιμένουμε»
Αυτή την ταμπέλα που κρεμάνε μαγαζιά για την αλιεία πελατών θα μπορούσε κάλλιστα να κρεμάσει το ΠΑΣΟΚ αυτές τις ημέρες, καθώς υπάρχει αδιαφορία νέων υποψηφίων για τις λίστες του Κινήματος ενόψει εκλογών.
Ειδικά στην Κορινθία το πρόβλημα για ανανέωση του ψηφοδελτίου είναι μεγάλο.
Ο Μιχάλης Καρχιμάκης που έχει αναλάβει αυτό το δύσκολο έργο κατάρτισης των καταλόγων των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ για τις προσεχείς εκλογές αντιμετωπίζει δύο σχεδόν ανυπέρβλητα προβλήματα.
Δεν υπάρχουν νέοι υποψήφιοι που θα έμπαιναν στο λάκκο με τα φίδια της συμμετοχής τους στους καταλόγους των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ
Και μέσα σ’ όλα αυτά η εντολή Παπανδρέου προς Καρχιμάκη και την ομάδα στελεχών του Κινήματος που καταρτίζουν τις λίστες των υποψηφίων, οι οποίες βεβαίως θα εγκριθούν εν συνεχεία από την Εκλογική Επιτροπή του Κινήματος είναι: «Βάλτε στις λίστες νέους, άφθαρτους και έντιμους πολιτικούς, κυρίως από το χώρο των επιστημών και των εργαζομένων».

Και που να βρει τέτοιους «αδαμάντινους» χαρακτήρες ο Καρχιμάκης που θα έχουν το κουράγιο να μπουν στις λίστες του ΠΑΣΟΚ και να σηκώσουν μετά αν εκλεγούν το βάρος του γενικού χαρακτηρισμού για όλους τους πολιτικούς που επικρατεί στο πανελλήνιο «λαμόγια» και «ανίκανοι».

Πάντως αν θεωρήσουμε ως δεδομένη την συμμετοχή των Πάνου Μπεγλίτη και Κατερίνας Φαρμάκη δεν θα πρέπει να θεωρηθεί καθόλου δεδομένη η συμμετοχή του βουλευτή Αγγελου Μανωλάκη.
Αν μάλιστα το ΠΑΣΟΚ δείχνει να χάνει σχεδόν σίγουρα δεν θα κατέβει..!
Ο Γιάννης Ροντζιώκος θα είναι υποψήφιος .
Ο υποψήφιος των περασμένων εκλογών Τάσος Χωρέμης έχει κρεμάσει τα πολτικά του…παπούτσια και δεν είναι πρόθυμος ούτε ο Χρήστος Βενετσάνος..
Πρέπει λοιπόν ο Πετρόπουλος να βρεί 3 νέους και άφθαρτους υποψήφιους..
Πιο εύκολο είναι να βρεί τον θησαυρό στους..Αγίους θεοδώρους παρά υποψηφίους..

Ποιος πάει στα χωριά να ακούσει από μπινελίκια μέχρι…κράξιμο;

Η μοναδική αχτίδα φωτός ακούει στο όνομα Χρήστος Γκιλίτσης..
Είναι ο εξαίρετος καρδιολόγος από την Κόρινθο που μάλλον είναι έτοιμος να φορέσει κράνος και παλάσκες και να ανηφορίσει..!
Αλλά και αυτός πολύ προβληματισμένος είναι..Διότι ξέρει ότι θα πάει για αληθινό πόλεμο...
Από εκεί και πέρα σιγή…!
Μάλλον θα γίνει επιστράτευση στο τέλος..!
Αντιδράσεις: 
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Θα φορέσει κράνος και παλάσκες ο καρδιολόγος Χρήστος Γκιλίτσης;"