Ο αμετροεπής κ.Μιχελάκης ως δημοσιογράφος ουδέποτε κατέγραψε τη θρασύτατη διόγκωση του Κράτους από τις κυβερνήσεις Καραμανλή αλλά τώρα παριστάνει τον ψευτοφιλελεύθερο αγωνιστή για ένα μικρότερο κράτος.

Έγραφα τις προάλλες εδώ ότι το κόμμα που διέλυσε το Μετρό της Αθήνας καλό θα ήταν να μην προκαλεί ακόμα περισσότερο σχετικά με την τύχη του οργανισμού. Παρατηρώ σήμερα ότι στην περίφημη λίστα Μιχελάκη για τη δήθεν διόγκωση του Δημοσίου, περιλαμβάνεται και η νεοσύστατη Οικονομική Αστυνομία!

Tην ίδια ακριβώς ώρα διαβάζω στην Ημερησία: Επτά καταστηματάρχες που δεν έκοβαν αποδείξεις έπεσαν στα «δίχτυα» της Οικονομικής Αστυνομίας σε...


...σύνολο 42 ελέγχων, που πραγματοποιήθηκαν σε Μύκονο και Πάρο, κατά το τελευταίο τριήμερο, ενώ διαπιστώθηκαν και άλλες παραβάσεις που αφορούν την υγειονομική νομοθεσία.

Αναρωτιέμαι λοιπόν αν η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να θεωρεί "διόγκωση του κράτους" την ίδρυση μιας νέας αποτελεσματικής κρατικής υπηρεσίας. Αναρωτιέμαι επίσης γιατί δεν ψήφισαν το πρόσφατο νομοσχέδιο για την κατάργηση/συγχώνευση δημοσίων οργανισμών. Αναρωτιέμαι αν ο κ.Σαμαράς υπόσχεται ακόμα την επανίδρυση του Υπ.Μακεδονίας-Θράκης...

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: http://www.parapolitiki.com
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "H Νέα Δημοκρατία καταγγέλλει την ίδρυση της Οικονομικής Αστυνομίας"