Ελλάδα - Ρωσία (21.00 ΕΤ1)

10.9.11 Αναρτήθηκε από diogenis
Με συγκομιδή πέντε νίκες και μόλις μια ήττα οι προοπτικές δείχνουν ευοίωνες. Μετά την επικράτηση επί της Σλοβενίας, η Ελλάδα βρίσκεται κατά90% και στη φάση των προημιτελικών, αλλά χρειάζεται μια ακόμη νίκη για να εξασφαλίσει την πρόκριση και μαθηματικά. Σήμερα (9.00 μ.μ., ΕΤ1) χωρίς άγχος οι διεθνείς μας θα αντιμετωπίσουν τη Ρωσία σε μια "ανοιχτή" για προγνωστικά αναμέτρηση, ενώ τη Δευτέρα (6.00 μ.μ.) αντιμετωπίζουν στον τελευταίο αγώνα της β' φάσης την "ουραγό" Γεωργία.

Ζούρος: "Καλοδεχούμενη η νίκη..."
"Σε όλα αυτά τα τουρνουά είναι τεράστιο λάθος το να πιστεύεις πως κάνοντας μια νίκη έφτασες στον τελικό σου προορισμό. Θέλουμε μία νίκη σίγουρα απέναντι στη Γεωργία, ώστε να εξασφαλίσουμε 100% την πρόκρισή μας και φυσικά αν έρθει νίκη στο ματς με τη Ρωσία είναι καλοδεχούμενη, γιατί κι έτσι εξασφαλίζουμε την πρόκριση και μπορούμε να πλασαριστούμε σε καλύτερη θέση στην κατάταξη του ομίλου" δήλωσε στο επίσημο site της ΕΟΚ ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ηλίας Ζούρος, που για το σημερινό ματς επεσήμανε:

"Η Ρωσία δείχνει πολύ καλή στο τουρνουά κι έχει την καλύτερη άμυνα με την Ελλάδα να είναι δεύτερη. Νομίζω πως για άλλη μια φορά θα παιχτεί το παιχνίδι στις λεπτομέρειες. Πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, γιατί η Ρωσία είναι πολύ ψηλή ομάδα και συχνά χρησιμοποιεί τον Κιριλένκο στη θέση '3'. Επιθετικά θα πρέπει να λειτουργήσουμε πολύ καλά, γιατί είναι μια ομάδα που τρέχει πολύ στον αιφνιδιασμό".

Το πρόγραμμα του τριήμερου:

Σήμερα: 3.30 μ.μ. ΠΓΔΜ - Σλοβενία, 6.00 μ.μ. Γεωργία - Φινλανδία, 9.00 μ.μ. Ελλάδα - Ρωσία

Αύριο Κυριακή: 3.30 μ.μ. Γαλλία - Ισπανία, 6.00 μ.μ. Λιθουανία - Γερμανία, 9.00 μ.μ. Σερβία - Τουρκία.

Δευτέρα (12/9): 3.30 μ.μ. Ρωσία - ΠΓΔΜ, 6.00 μ.μ. Ελλάδα - Γεωργία, 9.00 μ.μ. Σλοβενία - Φινλανδία.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Ελλάδα - Ρωσία (21.00 ΕΤ1)"