Ο έμπιστος που "έδωσε" τον Ψωμιάδη

16.9.11 Αναρτήθηκε από diogenis
Ένα άτομο που εμπιστευόταν απόλυτα φαίνεται πως ακολούθησε η Αστυνομία για να φθάσει στα ίχνη του καταζητούμενου Μάκη Ψωμιάδη. Εκείνος του είχε νοικιάσει και τη βίλα όπου εντοπίστηκε.
Προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο στις 10.30 το πρωί, ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή της υπόθεσης των στημένων αγώνων του ποδοσφαίρου ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης σε νοικιασμένη βίλα στο Σούνιο.


Σε βάρος του κατηγορούμενου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 9ου Τακτικού Ανακριτή από τον περασμένο Ιούνιο, για κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος μεταξύ των οποίων και αυτής για εγκληματική οργάνωση.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε στους δημοσιογράφους που περίμεναν στην Εισαγγελία πως "οι κατηγορίες είναι φούσκες" ενώ για το διάστημα που ήταν καταζητούμενος - ο μόνος για την υπόθεση που δεν είχε συλληφθεί - είπε: "περίμενα τον ανακριτή να γυρίσει από τις διακοπές του για να παραδοθώ'.



Ο Μάκης Ψωμιάδης δεν αντιστάθηκε και το μόνο που ζήτησε από τους αστυνομικούς ήταν να περιμένουν δυο λεπτά να πάρει μαζί τα πούρα του!

Όπως αναφέρουν "ΤΑ ΝΕΑ", ένα πρόσωπο-κλειδί είχαν εντοπίσει εδώ και μερικές μέρες η Αντιτρομοκρατική και η Ασφάλεια Αττικής, το οποίο ίσως άθελά του οδήγησε στα ίχνη του Ψωμιάδη.

Το εν λόγω άτομο φέρεται μάλιστα να είχε νοικιάσει και τη βίλα στην οποία συνελήφθη ο "Μάκαρος". Σύμφωνα με την αστυνομία το πρόσωπο αυτό είχε προσφέρει ασφαλές καταφύγιο στον Μάκη Ψωμιάδη για πολλές ημέρες και στην περιοχή της Γλυφάδας, όπου βρισκόταν το βράδυ της 26ης Ιουνίου όταν η εισαγγελέας Πρωτοδικών Πόπη Παπανδρέου εξέδωσε το ένταλμα σύλληψής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες τη Παρασκευή θα βρεθεί και πάλι στην Ευελπίδων, καθώς εκκρεμούν σε βάρος του δύο παλιές καταδίκες.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Ο έμπιστος που "έδωσε" τον Ψωμιάδη"