Νέα παγκόσμια άνοδος,… για την Εθνική!

13.9.11 Αναρτήθηκε από diogenis
Στην 11η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA μόλις μία ανάσα πίσω από την υπερδύναμη Αργεντινή και μπροστά από τις Γαλλία και Ρωσία θα βρεθεί σε λίγες ημέρες η Εθνική μας ομάδας στην ανακοίνωση της κατάταξης των εθνικών ομάδων. Πολύ κοντά στο ρεκόρ όλων των εποχών.
Το μεγάλο «διπλό» στο Ισραήλ καθώς και η εξασφάλιση τουλάχιστον της ισοπαλίας με τη Λετονία φέρνει την Εθνική μας ομάδα στην 11η (από την 14η που βρισκόταν) θέση της Παγκόσμιας


Κατάταξης της FIFA, η οποία θα ανακοινωθεί σε περίπου ένα δεκαήμερο από την παγκόσμια ομοσπονδία, σύμφωνα με όσα αναφέρει η έγκυρη ιστοσελίδα football-rankings.info η οποία υπολογίζει το πρόγραμμα της βαθμολογίας που παορυσιάζει η FIFA μια φορά το μήνα.
Σημαντική επιτυχία
Πρόκειται, άλλωστε για την κατάταξη η οποία κρίνει τις κληρώσεις προκριματικών και τελικών φάσεων Euro και Μουντιάλ και θα καθορίσει την κλήρωση των ισχυρών και ανίσχυρων για τα επικείμενα μπαράζ της UEFA. Η Εθνική μας ομάδα λοιπόν σύμφωνα με τους εν λόγω έγκυρους υπολογισμούς για τον μήνα Σεπτέμβριο θα βρεθεί στην 11η θέση του κόσμου και 8η όσον αφορά την Ευρώπη.
«Βλέπει» και ρεκόρ
Μάλιστα, η ομάδα του Σάντος που μετρά αήττητο σερί για 14 αγώνες από τότε που έκατσε στον πάγκο της «γαλανόλευκης» έχει ως ρεκόρ καλύτερης θέσης την 8η στον κόσμο από το Μάιο του 2008 και σε περίπτωση που η πρόκριση έρθει με δύο νίκες στα επικείμενα ματς με Κροατία και Γεωργία ο στόχος της κατάρριψης αυτού του ρεκόρ είναι εφικτός.
Προς 3ο γκρουπ στο Euro 2012
Αυτή τη στιγμή μάλιστα η Εθνική μας ομάδα έχει ακριβώς 1.000 βαθμούς στη βαθμολογία (όντας μια ανάσα πίσω από την Αργεντινή) και με τα έως τώρα δεδομένα και αν τελικά εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο Euro 2012 θα βρεθεί στο 3ο από τα 4 γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση της τελικής φάσης μια και Ουκρανία και Πολωνία ως διοργανώτριες θα «καπαρώσουν» θέση στην ελίτ του πρώτου γκρουπ.

gazzetta
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Νέα παγκόσμια άνοδος,… για την Εθνική!"