Στον Εισαγγελέα Κορίνθου αποφάσισαν να απευθυνθούν οι εκπρόσωποι των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του Κρυονερίου προκειμένου να δοθεί επιτέλους λύση στο θέμα των λυμάτων που απολήγουν μέσω αγωγού στην περιοχή δίπλα στο Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό και το Γυμνάσιο της περιοχής, ενώ από σήμερα κανένα παιδί από το Κρυονέρι δεν πηγαίνει στο σχολείο, όπως είχε αποφασιστεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση των συλλόγων γονέων.
Το πρόβλημα είναι υπαρκτό εδώ και 1,5 χρόνο, όπως τονίζει και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος και παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων καμία κίνηση δεν έχει γίνει για την επίλυση.
Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό όπως τόνισε ο ίδιος με την αδράνεια που έχει επιδείξει ο Δήμος Σικυωνίων, οδήγησε τους γονείς που φοβούνται πια για την υγεία των παιδιών τους που κάνουν μάθημα κυριολεκτικά μέσα σε ένα σίγουρα δύσοσμο και ανθυγιεινό περιβάλλον, να απευθυνθούν στην δικαιοσύνη για να λυθεί το σοβαρό αυτό πρόβλημα.


You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Στον Εισαγγελέα Κορίνθου αποφάσισαν να απευθυνθούν οι εκπρόσωποι των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του Κρυονερίου"