Μία ολόκληρη πόλη στο πλευρό της
Μπορεί η ζωή να μην της έδειξε το καλύτερό της πρόσωπο όμως έχει δίπλα της ανθρώπους που την αγαπούν και στέκονται στο πλευρό της.
Ο λόγος για μία 30χρονη κοπέλα από την Ανδραβίδα Ηλείας που έχει σταθεί άτυχη στη ζωή, όπως αποκαλύπτει η «Espresso».
Την παραμονή Χριστουγέννων 2010, η Διονυσία Αγραπίδη δεν θα την ξεχάσει ποτέ. Είδε μπροστά στα μάτια της να σκοτώνουν τον σύζυγό της δύο ληστές στην προσπάθειά τους να ληστέψουν το βενζινάδικο που διατηρούσε στο Ξυλόκαστρο. Οι αδίστακτοι ληστές δεν δίστασαν να τον πυροβολούσαν εν ψυχρώ στο κεφάλι με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να βρει τραγικό θάνατο.

Από τότε η Διονυσία έπαψε να χαμογελά χωρίς να φαντάζεται το δεύτερο χτύπημα της μοίρας ήταν προ των πυλών.
Λίγους μήνες μετά η άτυχη κοπέλα τραυματίζεται σοβαρά ε τροχαίο ατύχημα ενώ πήγαινε στη δουλειά της.

Για τέσσερις μήνες παρέμεινε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Πατρών Άγιος Ανδρέας ενώ τον τελευταίο μήνα νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου.

Η 30χρονη κουνάει μόνο τα χέρια της ωστόσο αισιόδοξοι είναι οι θεράποντες γιατροί. Σαν να μην έφτασαν όλα αυτά έχει υποστεί λοίμωξη τις τελευταίες ώρες και βρίσκεται με τραχειοτομία και τεχνική υποστήριξη αναπνοής.

Για να σταθεί στα πόδια της πρέπει να νοσηλευτεί σε ειδικό κέντρο στην Ελβετία τα νοσήλια του οποίου δεν μπορούν να πληρώσουν οι γονείς.

Τα μέλη του κέντρου Αλληλεγγύης και Αναπτυξιακής Συνεργασίας Ηλείας «Καλλιρόη Παρρέν» αποδεικνύοντας περίτρανα ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι έχουν ξεκινήσει εκστρατεία και ζητούν όλοι να δώσουν έστω και ένα ευρώ από το υστέρημά τους για να μπορέσει η κοπέλα να χαμογελάσει ξανά.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Στο Ξυλόκαστρο σκότωσαν τον άνδρα της..τώρα χαροπαλεύει η ίδια..!"