Ενας πολίτης καταγγέλει λαθεμένη συμπεριφορά δημοτικού συμβούλου του δήμου Κορινθίων.
Ο κ.Χ.Κ μας έστειλε μία επιστολή την οποία δεν δημοσιεύουμε αυτούσια διότι δεν μπορούμε να ελέγξουμε αν είναι υπαρκτό πρόσωπο και ήδη είμαστε κατηγορούμενη για ανάλογη περίπτωση στο Ξυλόκαστρο που εκδικάζεται σε λίγες μέρες.
Η ουσία της επιστολής είναι:
Έχω να καταγγείλω την απαράδεκτη σημερινή συμπεριφορά του δημοτικού συμβούλου του Δήμου Κορινθίων, ...Γ...! (τα στοιχεία στην διαθεσή μας)
Ο εν λόγω "κύριος", πήρε τηλέφωνο σε ΔΗΜΟΣΙΟ Νηπιαγωγείο και απείλησε-απαίτησε, με τον πλέον απεχθή τρόπο από τις Νηπιαγωγούς που εργάζονται εκεί, πως πρέπει να ανοίγουν νωρίτερα κατά 20 λεπτά διότι αυτή την χάρη του ζήτησε μια ψηφοφόρος του!!!



Και ρωτώ:
1. Έχει το δικαίωμα ο κάθε δημοτικός σύμβουλος να παίρνει τηλέφωνο και με ύφος Υπουργού Παιδείας να "διατάζει" έναν Εκπαιδευτικό σε Δημόσιο Σχολείο?
2. Ποιός του είπε πως το ωράριο εργασίας των εκπαιδευτικών εξαρτάται απο τις απαιτήσεις των ψηφοφόρων του κάθε πολιτικάντη και είναι κυμαινόμενο! Τι είναι το ωράριο, μετοχές ή επιτόκιο?
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: Ελπίζουμε να μην είναι βάσιμες οι καταγγελίες διότι πέρα απο το αστείο του πράγματος υπάρχει και η σοβαρή πλευρά που δεν τιμά κανένα..!
Ούτε ο Γκόρτζος δεν θα το έκανε αυτό..!
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Δημοτικός σύμβουλος ζήτησε να ανοίγει νωρίτερα νηπιαγωγείο για χάρη...ψηφοφόρου του...!"