Tο λιμάνι της Κορίνθου που δεν μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί ως Εμπορικό. Ερωτώμενος δε, αν έχει συναντηθεί με τον νέο πρόεδρο, ανέφερε ότι αυτό έγινε πριν ο κ. Γιαννακούλιας αναλάβει καθήκοντα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι πρώτες κινήσεις του «κινούνται σε τελείως εχθρική για την πόλη κατεύθυνση»!

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος ανέφερε: «Τα προβλήματα που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία του λιμανιού συνεχίζονται. Και μάλιστα οι επιπτώσεις στην πόλη της Κορίνθου είναι πολύ μεγαλύτερες το τελευταίο διάστημα! Υπάρχει μια χερσαία ζώνη του λιμανιού, η οποία φωτίζεται πλημμελώς, καθαρίζεται με μεγάλη καθυστέρηση, τα σκουπίδια είναι συσσωρευμένα σε πάρα πολλά σημεία και υπάρχει μια αδιαφορία από την πλευρά της Λιμενικής Επιτροπής. Επίσης, οι νταλίκες συνεχίζουν να διασχίζουν το κέντρο της Κορίνθου –εγώ το Σάββατο είχα μια προσωπική εμπειρία, όταν νταλίκα που παραβίασε το STOP στη διασταύρωση Απ. Παύλου και Δαμασκηνού κόντεψε να μας πατήσει μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο Γ. Οικονόμου. Αυτή είναι η συμπεριφορά αυτών που νέμονται στην κυριολεξία το λιμάνι της Κορίνθου. Τα ψέματα όμως τελειώνουν, ο Δήμος Κορινθίων μπορεί να μην καταφέρει να συστήσει Λιμενικό Ταμείο γιατί η απόφαση που έχουμε πάρει δεν έχει ακόμα νομιμοποιηθεί, θα κάνει όμως, ό,τι είναι δυνατόν για να σταματήσει αυτή την αυθαίρετη λειτουργία του λιμανιού. Αυτό θα εξειδικευτεί τις επόμενες μέρες με συγκεκριμένες ενέργειες από πλευράς Δήμου. Τα ψέματα τέλειωσαν, υπάρχουν προεκλογικές δεσμεύσεις οι οποίες δεν υλοποιούνται… Εμείς δεν δεχόμαστε να συνεχίσει το λιμάνι να λειτουργεί σαν Εμπορικό στην καρδιά της Κορίνθου. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, για να σταματήσουμε αυτή τη λειτουργία!».
Ερωτώμενος αν έχει συναντηθεί με τον νέο πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, ο Δήμαρχος απάντησε: «Έχουμε μιλήσει πριν αναλάβει και πίστευα ότι οι απόψεις μας ήταν κοντά- όχι ακριβώς ίδιες, αλλά κοντά-, στις απόψεις που έχει ομόφωνα το Δ.Σ. όλα τα τελευταία χρόνια. Όμως πιστεύω ότι οι πρώτες κινήσεις που έγιναν, είναι σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση, μπορώ να πω ότι κινούνται σε τελείως εχθρική για την πόλη κατεύθυνση!»
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Τα προβλήματα που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία του λιμανιού συνεχίζονται"