Το πόσο σημαντικό και σπουδαίο πρόσωπο είναι ο καθηγητής κ.Στέφανος Μίλερ δεν το αμφισβητεί κανένας Ελληνας,πολύ περισσότερο Κορίνθιος. Σε αυτόν οφείλονται πολλά και μεταξύ άλλων το παγκόσμιο γεγονός της αναβίωσης των Νέμεων αγώνων.


Ετσι είναι πολύ σωστή η πρωτοβουλία του δημάρχου Νεμέας κ.Ανδριανάκου να παραχωρήσει στον σύλλογ το πρώην κοινοτικό κατάστημα της Αρχαίας Νεμέας.
Είναι το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει...
Απέναντι στον καθηγητή αλλά και το μεγάλο αυτό πολιτισμικό γεγονός.
Το Σάββατο θα γίνουν τα εγκαίνια του γραφείου..
Στα πλαίσια των εγκαινίων...τοποθετήθηκαν στην ταράτσα του γραφείου οι σημαίες των χωρών που έμπρακτα στηρίζουν την αναβίωση των αρχαίων αγώνων..
Ομως δείτε και μόνοι σας..
Οι σημαείς μπήκαν πάνω σε σκαλωσιές.....που είναι σε κακή κατάσταση..!
Μία εικόνα που μόνο σε υπανάπτυκτες χώρες και μάλιστα σε καιρό επανάστασης μπορείς να δείς...
Απίστευτη κακογουστιά και προχειρότητα που δεν τιμά ούτε το σπουδαίο γεγονός ούτε και την Νεμέα.
Πως το δέχθηκε ο κ. Μίλερ αυτό;

Ο δήμος με ελάχιστα χρήματα μπορεί να φτιάξει μία αξιοπρεπη κατασκευή για να τοποθετηθούν οι σημαίες των κρατών..!
Είναι προσβολή αυτό..!

Υ.Γ. Εσύ "κύριε" σταμάτα να χρησιμοποιείς τόσο ξεδιάντροπα τον κ.Μίλερ
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Response to "Αυτή η εικόνα προσβάλει την Νεμέα και τους αγώνες..!"

  1. ALEX Said,

    Έλα ρε παιδιά, έλεος πια, καταντάει και κουραστικό και είναι και ανόητη όλη αυτή η μικρότητα. Δυο τρία άτομα που δεν μπορούν να χωνέψουν ότι άλλαξε χέρια ο δήμος (τι να κάνουμε στη δημοκρατία έτσι γίνεται)έχουν βρει όχημα τον Διογένη και εκτίθενται συνεχώς, ψάχνοντας να βρούν απίστευτης μικροπρέπειας άφορμές. Και ο Διογένης ...κυνικός ών τη δουλειά του κάνει, αυτοί δεν καταλαβαίνουν ότι βάζοντας τον αρρωστημένο εγωισμό τους πάνω από την πόλη δημιουργούν αλγεινή εικόνα για τον εαυτό τους. Κρίμα για γνωστούς επιστήμονες και επιχειρηματίες που αν ήθελαν μόνο καλό θα μπορούσαν να κάνουν στην πόλη.
    Δυστυχώς το πρόβλημα δεν είναι οι σκουριασμένοι ιστοί της σημαίας,... αλλά τα σκουριασμένα μυαλά που δεν εννοούν να αλλάξουν

    Posted on 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 4:11 μ.μ.

     
  2. Γκόρτζος Said,

    Δηλαδή τι θέλει να μας πει η Κυρία ( Alex ) ; Ότι αυτή η εικόνα με τις σκουριασμένες σκαλωσιές είναι όμορφη ; Για να καταλάβω κι εγω βρε παιδιά , ακόμα και αυτή η εικόνα είναι μεθόδευση αρρωστημενων και σκουριασμενων μυαλων που έχουν μεγάλη στεναχώρια γιατι δεν διοικούν τον δήμο ; Έλεος Κυρια μου. Καλο θα είναι κάποια στιγμή να αλλάξετε τροπάριο . Σας βαρεθηκαμε. Όλο τα ίδια και τα ίδια. Με κάθε τροπο να πεισθουμε ότι για όλα φταίνε οι αντίπαλοι του ανδριανακου.

    Posted on 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 9:36 μ.μ.

     
  3. ALEX Said,

    Ήθελα στο παραπάνω σχόλιο να πω ότι περιμένω την αντίδραση του φίλτατου Γκόρτζου, που εκπροσωπεί αυτή τη νοοτροπία και που επιμένει κάνονας πως δεν καταλαβαίνει μιλώντας για μεθόδευση.
    Ας ψάξει τη μικροπρέπεια σε όποιον έστειλε τη φωτογραφία. Αν είναι μεμονωμένο περιστατικό ή αν είναι μεθοδευμένη ενέργεια που επαναλαμβάνεται κάθε τόσο.
    Δεν ξέρω, τέλος, αν ταυτίζεται με το πρότυπο του αγαπημένου του πολιτευτή της ταινίας και δεν θα απαντούσα, παρά μόνο για να επανορθώσω αν τον έχω αποπροσανατολίσει. Δεν είμαι κυρία, και δεν θέλω να πάρω στο λαιμό μου, όποια κυρία υποπτεύεται ή στοχοποιεί ο αγαπητός μου κ. Γκόρτζος
    Όσο για το ποιος πρέπει ν' αλλάξει τροπάριο, είναι αυτός που το ψέλνει και αυτοί που του κρατούν το ίσο

    Posted on 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 8:50 μ.μ.