Επιστολή Αυγενάκη στους βουλευτές
Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με εξωκοινοβουλευτικό πρωθυπουργό κοινής αποδοχής προτείνει να σχηματίσουν τα δύο μεγάλα κόμματα, ο ανεξάρτητος βουλευτής και μέλος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Λευτέρης Αυγενάκης, απευθύνοντας ταυτόχρονα πρόσκληση σε όλους τους βουλευτές να συμβάλουν στη προσπάθεια αυτή.

Σε περίπτωση αποτυχίας, όπως τονίζει σε επιστολή του προς τους συναδέλφους του, προτείνει πρόωρες εκλογές αμέσως μετά τη ψήφιση του προϋπολογισμού, ακόμα και αν χρειαστεί να γίνει με πρωτοβουλία διακομματικής ομάδας βουλευτών που θα δημιουργήσει τις αναγκαίες προϋποθέσεις.



Επιπλέον, ο κ. Αυγενάκης ζητά ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, μετά από λεπτομερή ενημέρωσή της από την κυβέρνηση σχετικά με τις οικονομική κατάσταση της χώρας, στην οποία θα συμμετάσχουν μόνο οι βουλευτές και το προεδρείο, τα συμπεράσματα της οποίας θα υποβληθούν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και σε όλους τους αρχηγούς των κομμάτων.

Τέλος, προτείνει τη διοργάνωση ημερίδας στη Βουλή με επιφανείς Έλληνες και ξένους οικονομολόγους σχετικά με την κρίση και την έξοδο από αυτή.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ή πρόωρες εκλογές"