Στην Αρχαία Νεμέα έχει ξεσπάσει κυριολεκτικά πόλεμος ανάμεσα στους ιδιοκτήτες δύο γειτονικών καταστημάτων υγιειονομικού ενδιαφέροντος.
Η κα. Χουρσαλά Αθανασία καταγγέλει το κατάστημα του κ.Παπαδόπουλου Νικόλαου για σωρεία παραβάσεων.

Η ίδια καταγγέλει και τον δήμαρχο κ. Βαγγέλη Ανδριανάκο για "κάλυψη" του κ.Παπαδόπουλου επειδή είναι δημοτικός παράγοντας στην περιοχή...!!!

Ετσι η κα. Χουρσαλά κατέφυγε με επιστολή της στην διεύθυνση υγιεινής της περιφερειακής διοίκησης και κυριολεκτικά έβγαλε λαγό αφου οι ελεγκτές όπως θα δείτε και απο τα έγγραφα βρήκαν....2 σελίδες παραβάσεων...!!
Και παρά την ενημέρωση του δήμου πάλι υπάρχει αδράνεια..και δεν επιβάλλει τις κυρώσεις που απο τον νόμο έχει υποχρέωση να επιβάλλει..!

Η καταγγέλουσα (σύμφωνα με πληροφορίες πρώην ψηφοφόρος του δημάρχου) θεωρεί οτι ο κ.Ανδριανάκος δεν θέλει να πειράξει τον κ.Παπαδόπουλο που υπήρξε πρώην δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Νεμέας για πολιτικούς και μόνο λόγους.


Να σημειώσουμε οτι στις περσινές δημοτικές εκλογές ο κ.Παπαδόπουλος ήταν υποψήφιος με τον κ.Φρούσιο...ενώ έχει διατελέσει και πρόεδρος στο χωριό.
Οπως είναι φυσικό το θέμα αυτό έχει πάρει μεγάλη τοπική διάσταση και έχει χωρίσει το μικρό χωριό της Αρχαίας Νεμέας.
Εχει σημασία η έκθεση του υγιεινομικού για να γίνουν κατανοητά τα παραπάνω.














































Τι λέει για όλα αυτά ο κ.Ανδριανάκος;
You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Response to "Καταγγέλει τον κ. Ανδριανάκο για πολιτική κάλυψη σε παράνομο μαγαζί..!"

  1. Σωτηρία Said,

    Εκτός από τις συγκαλύψεις και τις διαπλοκές υπάρχουν και άλλα σοβαρότερα παραπτώματα από τα οποία ο κύριος Δήμαρχος δείχνει την τσαπατσουλιά και την ανευθυνότητα με την οποία διοικεί το Δήμο. Στη Νεμέα αφού οι πωλήσεις και οι εξαγωγές κρασιού δεν πάνε καλά και θέλοντας ο κύριος Δήμαρχος να ανεβάσει το βιοτικό επίπεδο των πολιτών λόγω κρίσης, αποφάσισε να εισαγάγει σκουπίδια. Υπάρχει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που επιτρέπει στους Δήμους Βέλου και Βόχας να αδειάζουν τα σκουπίδια τους στη χωματερή του Δήμου Νεμέας? Οι πολίτες της Νεμέας το γνωρίζουν αυτό? Εμένα προσωπικά δε μου φαίνεται παράξενο που ο Δήμαρχος αποφάσισε να κάνει τη Νεμέα σκουπιδότοπο δεδομένης της ανικανότητας του. Όπως ακριβώς έγινε και με το νερό πριν από λίγο καιρό, το οποίο και αυτό αποσιωπήθηκε. Ευθύνη για τα έκτροπα που γίνονται τους τελευταίους εννιά μήνες έχει και η αντιπολίτευση η οποία κοιμάται. Μήπως ήρθε η ώρα να ξυπνήσουν επιτέλους? Οι κουτοπονηριές και ο μεγαλοιδεατισμός δε θα σε σώσουν κύριε Δήμαρχε της διαπλοκής.

    Posted on 22 Σεπτεμβρίου 2011 στις 4:09 μ.μ.