Συνεδρίασε την Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου του 2011, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων και τα κυριότερα θέματα που απασχόλησαν το Σώμα ήταν τα εξής:
--Ομόφωνα εγκρίθηκε η Τεχνική Μελέτη του έργου κατασκευής νηπιαγωγείου και Δημοτικού σχολείου, στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Κορίνθου πρου/σμού 2.560.000 €. Για το συγκεκριμένο έργο υποβλήθηκε αίτημα ένταξης στο ΕΣΠΑ και αναμένεται η οριστική ένταξή του για την δημοπράτησή του.
Παράλληλα υποβλήθηκε αίτημα ένταξης στο ΕΣΠΑ ( Πρόγραμμα ΔΕΠΙΝ – Υποδομές στο Τομέα Εκπαίδευσης) του ολοκληρωμένου έργου «Σχολικό Συγκρότημα Αρχαίας Κορίνθου» (δημοτικό και νηπιαγωγείο) πρου/σμού 4.200.000 €.


--Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε η παράταση μίσθωσης μέχρι 31/12/2013 της δημοτικής έκτασης «Γκά-Σουσάνα» των τέως κοινοτήτων Αθικίων και Χιλιομοδίου για την συνέχιση λειτουργίας του λατομείου «Λαρσινός Α.Ε.».

--Εξελέγησαν αντιπρόσωποι του Δήμου Κορινθίων στην Περιφερειακή Ένωση Πελοποννήσου. Συγκεκριμένα εξελέγησαν (5) πέντε από την πλευρά της πλειοψηφίας και (4) τέσσερις από την μειοψηφία.
Πλειοψηφία Φαρμάκης Γεώργιος, Χασικίδης Χρήστος Καμπούρης Χαράλαμπος Χατζής Μιχάλης , Λέκκας Πέτρος και ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός ex officio.
Μειοψηφία Γιώτης Κων/νος, Καρπούζης Γρηγόρης, Κουτσογκίλας Θέμης και Δασκαλοπούλου Σοφία.
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Response to "Δύο ακόμα σχολεία στο ΕΣΠΑ βάζει ο δήμος Κορινθίων..!"

  1. citizenkorinthos Said,

    Στην Αρχαία Κόρινθο έχουν ζητήσει ένα κοντέϊνερ εδώ και 10 μήνες και ακόμα περιμένουν. Οι κοιμώμενες υπηρεσίες θα φτιάξουν καινούργιο σχολείο χαχαχα;

    Posted on 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:46 μ.μ.

     
  2. citizenkorinthos Said,

    Εδώ δεν έχει πάει κοντέινερ στην Αρχαία που το έχουν ζητήσει εδώ και 10 μήνες θα φτιάξουν σχολείο ; Το άλλο με τον τοτο το ξέρετε ;

    Posted on 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:47 μ.μ.