ΝΙΚΟΣ ΛΟΗΣ: 26 Ιουλίου 2011:
"Όσον αφορά το συγκρότημα Σμύρνα με τις τέσσερις καλλιτέχνιδες που παρουσιάσθηκε χθες το βράδυ στα Πίσια στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, ο πρόεδρος του «Προμηθέα» ισχυρίσθηκε ότι αποστολή μας είναι να μεταλαμπαδεύουμε πολιτισμό κι όχι να στήνουμε πανηγύρια."
Επελέγη το συγκεκριμένο συγκρότημα, το οποίο στο ρεπερτόριό του είναι το έντεχνο τραγούδι και παρουσίασε παραδοσιακή μουσική από τη Μικρά Ασία, την Μακεδονία και τα νησιά του Αιγαίου. Ακούσματα που ενδεχομένως, να μην έχουν ξανακουστεί. Πολιτισμός και μουσική δεν είναι μόνο τα κλαρίνα και τα τσάμικα»


Δελτίο τύπου που υπέγραφε ο πρόεδρος του "Προμηθέα" σχετικά με το πανηγύρι στα Πίσια το προηγούμενο βράδυ και το συγκρότημα που είχε στείλει....

Διαβάστε τι λέει σήμερα ο πολιτιστικός αναθεωρητής του Λουτρακίου...

ΝΙΚΟΣ ΛΟΗΣ: 7 Σεπτεμβρίου 2011:

"...Κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Πανηγυριού, με την συμμετοχή των εγνωσμένης αξίας καλλιτεχνών Βασίλη και Σαράντη ΣΑΛΕΑ, επιθυμούμε να ενημερώσουμε όλους τους συνδημότες μας ότι ο Δημοτικός Οργανισμός ουδεμία συμμετοχή έχει στο συγκεκριμένο θέμα, αφού αυτό ανήκει στην αποκλειστική αρμοδιότητα της εταιρείας «Double N Productions», που διοργανώνει την εν λόγω εκδήλωση.
Επίσης θα πρέπει να διευκρινήσουμε ότι, προκειμένου το Δημοτικό Πανηγύρι να διεξαχθεί υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ “Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”, με απώτερο σκοπό την ψυχαγωγία των κατοίκων του Δήμου μας..."

Πολιτιστική...τρικυμία στον πρόεδρο του "Προμηθέα"...
Χωρίς άλλο σχόλιο
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Κύριε Λόη ο Σαλέας δεν παίζει κλαρίνο αλλά...άρπα;"