Στα δικαστήρια σκέπτεται να καταφύγει η Ενωση Εμπόρων Λουτρακίου εναντίον του προέδρου του οικισμού "Φλοίσβος", για συκοφάντηση του νερού του Λουτρακίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση των εμπόρων ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Μεταξάς για ιδιοτελείς σκοπούς,βοηθούμενος και απο τον κ. Γκιώνη τον οποίο φωτογραφίζουν...δημιουργούν πρόβλημα στο νερό..!
Η ανακοίνωση έχει ανάψει φωτιές την ίδια στιγμή που ο δήμος μάλλον δεν θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα..!
Η Ενωση Εμπόρων κάνει την δική της παρέμβαση στην προσπάθεια της να προστατεύσει το νερό και την φήμη του Λουτρακίου. Στην ανακοίνωση αναφέρει:



ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Λουτράκι 20 /09 /11
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Ένωση Εμπόρων και Επαγγελματοβοτεχνών Λουτρακίου, παρακολουθώντας με τεράστια έκπληξη τουλάχιστον, την έως τώρα χλιαρή διαχείριση εκ μέρους της Δημοτικής αρχής, της οργανωμένης κατά τα φαινόμενα κατασυκοφάντησης του μεταλλικού νερού της πόλης μας ,αλλά και τις προσπάθειες εκμετάλλευσης των αδιόρθωτων πολιτικών αρχηγών, που με συντεταγμένες ενέργειες στο παρελθόν, υποδαύλισαν και ακύρωσαν σημαντικά αναπτυξιακά έργα της πόλης μας, εκφράζει την πλήρη αγανάκτησή της στα σχέδια των οικιστών του Φλοίσβου και του προέδρου τους κ. Μεταξά, εις βάρος του Θείου δώρου μας, του μεταλλικού μας νερού.
Η Ένωση Εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου, προσανατολίζεται στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς και αγωγής, προς τον σύλλογο Φλοίσβο και τον πρόεδρό του κ. Μεταξά, ο οποίος με κεκαλυμμένο τρόπο τροφοδότησε τον δημοσιογράφο κ. Μύττη της εφημερίδας real news, με δημοσιεύματα της 11/09/11 και 18/09/11, με στοιχεία που εξυπηρετούν αποκλειστικά τον οικισμό τους και ουδεμία σχέση έχουν με το νερό του Λουτρακίου. Απώτερος σκοπός του προέδρου του οικισμού Φλοίσβος, είναι να υποχρεώσει την Δημοτική αρχή να αντικαταστήσει με δημοτικά έξοδα τον ιδιωτικό αγωγό παροχής νερού.
Δεχόμενοι μηνύματα από μέλη μας, για εμπλοκή και αιρετών δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι στο παρελθόν και στο όνομα της ψηφοθηρίας συναγελάζονταν με τον σύλλογο Φλοίσβος, οφείλουμε να διερευνήσουμε, προκειμένου να διασφαλίσουμε το πολυτιμότερο αγαθό του τόπου μας και να καταγγείλουμε κάθε τέτοια προσπάθεια μικροπολιτικής σκοπιμότητας.
Για εμάς το μεταλλικό νερό της πόλης μας είναι η ιστορία της το παρόν της και το μέλλον της, γι' αυτό δεν επιτρέπουμε μικροπολιτικά παιγνίδια σε ΚΑΝΕΝΑ.
Σύντομα θα επανέλθουμε με πράξεις πλέον ....
Για την Ένωση Εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου
ο πρόεδρος
Γιώργος Μαρίνης
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Θα κάνουν μήνυση οι έμποροι Λουτρακίου στον πρόεδρο του συλλόγου για συκοφάντηση του νερού...!"