Θλιβερή, επικοινωνιακή διαχείριση οι δηλώσεις Βενιζέλου λέει η Ν.Δ.
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Ν.Δ. μετά τις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου, που ακολούθησαν του μαραθώνιου υπουργικού συμβουλίου.

Ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης μίλησε για «σαφή προειδοποίηση» που έκανε η τρόικα στην κυβέρνηση με την αποχώρησή της «να αφήσει τα επικοινωνιακά τεχνάσματα».

Ο κ. Μιχελάκης χαρακτήρισε τις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών «θλιβερή επικοινωνιακή διαχείριση» επισημαίνοντας ότι « μας ανήγγειλε ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει εσπευσμένα σε εκείνα που, έως χθες, φαινόταν σαν να θέλει να αποφύγει, ενώ προηγουμένως είχε υπογράψει».

«Δεν μας εξήγησε» είπε ο κ. Μιχελάκης «αν ήταν σωστά, γιατί τα απέφευγε ως σήμερα; Κι αν ήταν λάθος, γιατί χθες τα εξήγγειλε, υποσχόμενη μάλιστα ταχύτερους ρυθμούς απ ό,τι είχε αρχικά δεσμευτεί; Και τελικά, γιατί τα προσυπέγραψε, αν είχε πρόβλημα; Και γιατί δεν τα έκανε προηγουμένως, αν δεν είχε πρόβλημα;».

Ο εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης υπενθύμισε ότι η Ν.Δ. «δεν συνδύαζε το θεσμό της εργασιακής εφεδρείας με απολύσεις, για λόγους, που με σαφήνεια έχει αναπτύξει. Ενώ στο θέμα της απελευθέρωσης των ταξί η Νέα Δημοκρατία επιμένει στη θέσπιση πληθυσμιακών κριτηρίων, σε μια λύση δηλαδή, που -όπως πρόσφατα αποκάλυψε και ο πρώην αρμόδιος υπουργός κ. Ρέππας- η Τρόικα ήταν απολύτως σύμφωνη».

«Παρακολουθήσαμε, χθες, και δεύτερο ...''πρωθυπουργικό'' διάγγελμα, σε λίγες μέρες, από τον υπουργό Οικονομικών και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Όπου αποκαλύφθηκε πανηγυρικά, ότι ο κ. Βενιζέλος έλεγε ψέματα την περασμένη Τετάρτη, όταν διαβεβαίωνε τον ελληνικό λαό πως οι διαπραγματεύσεις με την τρόϊκα ''δεν διακόπηκαν'' και ότι η ξαφνική αναχώρησή της από την Αθήνα ήταν δήθεν... ''προγραμματισμένη''», σημείωσε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "«Σαφής προειδοποίηση» προς την κυβέρνηση η αποχώρηση της τρόικας"