Με δύο μέτρα και δύο σταθμά αντιμετωπίζει η Νέα Δημοκρατία τις ακραίες φωνές συνδικαλιστών , γεγονός που προκαλεί αντιδράσεις-σιωπηρές προς το παρόν- στο εσωτερικό του κόμματος. Αφορμή, η στάση του κόμματος απέναντι στον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ Ν. Φωτόπουλο και τις δηλώσεις του σχετικά με τον νέο τέλος που θα επιβληθεί στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της επιχείρησης.

Ο κ. Φωτόπουλος δήλωσε ότι η ΓΕΝΟΠ δεν θα επιτρέψει να γίνει η ΔΕΗ φοροεισπρακτικός μηχανισμός και λίγη ώρα αργότερα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης τον κατακεραύνωνε : « Κανένας Φωτόπουλος δεν μπορεί να εμποδίζει την εφαρμογή των νόμων» δήλωσε ο κ. Μιχελάκης προκαλώντας ικανοποίηση στα στελέχη του κόμματος.

Ταυτόχρονα όμως υπήρξαν φωνές βουλευτών –που κινούνται σε πιο φιλελεύθερη γραμμή- οι οποίοι υπενθύμιζαν με νόημα : «Καλά τα είπε για τον «πράσινο» Φωτόπουλο αλλά τον φίλο μας τον Θύμιο δεν το ακουμπάμε επειδή είναι δικός μας» έλεγαν αναφερόμενοι στις ακραίες κατά καιρούς τοποθετήσεις του προέδρου του ΣΑΤΑ Θύμιου Λυμπερόπουλου. Ειδικότερα μάλιστα, θύμιζαν την τελευταία δήλωση Λυμπερόπουλου ότι οι ταξιτζήδες δεν θα αφήσουν να βγουν από τη Βουλή όσοι ψηφίσουν τη ρύθμιση Ραγκούση.

Οι «γαλάζιοι» βουλευτές που έχουν ενοχληθεί με την ανοχή που αποδεικνύεται απέναντι στον πρόεδρο του ΣΑΤΑ, έχουν ήδη διαμηνύσει στη Συγγρού ότι πρέπει να αποσαφηνιστεί η θέση του κόμματος και για την ακραία συμπεριφορά των συνδικαλιστών στα ταξί οι οποίοι πρόσκεινται στην ΝΔ.
http://www.iefimerida.gr
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "«Κεραυνοί στον Φωτόπουλο, «χάδια» στον Θύμιο"