Ελεγχεται και αγώνας της Κορίνθου

8.9.11 Αναρτήθηκε από diogenis
Το φετινό πρωτάθλημα μπορεί να ξεκίνησε αφού πρώτα πέρασε από 40 κύματα αλλά δεν είναι απίθανό σύντομα να σκάσει κι άλλη βόμβα. Η Football League έχει λάβει απόφαση να ασκήσει πειθαρχικές διώξεις σε ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ και Παναιτωλικό για πιθανή εμπλοκή τους σε στημένα ματς.
Αυτό το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν άλλα 5 ματς της Σούπερ Λίγκας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί με τις 14 ομάδες που αυτή τη στιγμή συμμετέχουν σε αυτό.

Εκτός από την αναμονή για το τι θα συμβεί με την ομάδα Α και την ομάδα Β, μιας και εκκρεμεί η οριστική απόφαση για την Καβάλα και τον Ολυμπιακό Βόλου, υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν άλλες τρεις ομάδες να είναι σε δύσκολη θέση.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτές, η πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης Β'-Γ' Εθνικής, έχει λάβει ήδη απόφαση την οποία θα ανακοινώσει σύντομα, θεωρεί άλλα 10 ματς της περυσινής Football League και Football League 2 στημένα!

Σε αυτά εμπλέκονται και οι τρεις ομάδες που προβιβάστηκαν στη Σούπερ Λίγκα. Δηλαδή ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο ΟΦΗ και ο Παναιτωλικός.

Η Ένωση Β'-Γ' Εθνικής φέρεται αποφασισμένη να ασκήσει πειθαρχικές διώξεις σε όλες τις εμπλεκόμενες ομάδες κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα και στη Σούπερ Λίγκα.

Τα ματς που έχουν μπει στο μικροσκόπιο και που θεωρούνται χειραγωγημένα είναι: Τα παιχνίδια της Ηλιούπολης κόντρα σε ΟΦΗ, Δόξα Δράμας, Λεβαδειακό, Τρίκαλα, Διαγόρα, Θρασύβουλο, Ιωνικό και Εθνικό, αλλά και τα ματς Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικός-Ιωνικός, Κόρινθος-Παναχαϊκή, Αετός Σκύδρας-Δόξα Κρανούλας.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Ελεγχεται και αγώνας της Κορίνθου"