Συμβαίνουν στο Λουτράκι;

26.9.11 Αναρτήθηκε από diogenis
Aυτό και αν δεν είναι είδηση:

Το δημοσιεύει το http://www.loutraki-press.blogspot.com

Και ανοίγει ένα μεγάλο κεφάλαιο στα δημοτικά πράγματα του Λουτρακίου...

Το δημοσιεύμα του Πάνου Ηλιακόπουλου είναι το εξής:

ΓΕΦΥΡΕΣ ΠΑΥΛΟΥ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΚΑΛΟ ΠΑΚΕΤΟ ΨΗΦΩΝ


Γέφυρες ρίχνει ο Παύλος Παύλου σε ικανά παλαιά στελέχη του προκειμένου να δημιουργήσει μίγμα ικανού στελεχιακού δυναμικού για να μπορέσει να έχει μία αξιοπρόσεκτη παρουσία, αλλά και να διεκδικήσει για τρίτη φορά την πολυπόθητη επανεκλογή του.
Κριτήριο επιλογής των συγκεκριμένων στελεχών είναι η αυτόφωτη συγκέντρωση υψηλού αριθμού ψήφων κι όχι η ωφέλεια από συμμετοχή σε ομάδα, που στην ουσία πρόκειται για πριμοδότηση, λόγω της αδυναμίας του ενός στελέχους.
Μεταξύ των στελεχών που βολιδοσκοπεί και προσδοκά ότι μπορεί να λάβει θετική ανταπόκριση(;) είναι κατ’ αρχήν η Μαρία Πρωτοπαππά, η οποία αποτελεί αξιόλογη στελεχιακή μονάδα, καθώς επίσης και ο Θανάσης Γεωργίου, ο οποίος έχει και διατηρεί καλές σχέσεις με σημαντική μερίδα ψηφοφόρων καθ’ ότι του αναγνωρίζουν την «προσφορά» του.
Η πρώτη φέρεται να κρατάει ανοικτή την πόρτα και να μην αποκλείει τίποτε, ενώ ο δεύτερος δεν συζητά σε τούτη τη χρονική στιγμή, την οποία θεωρεί πολύ πρώιμη, αυτού του είδους την προοπτική, δηλαδή να αλλάξει στρατόπεδο.
Μια διαφορετική περίπτωση, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, είναι ο Μπάμπης Γεωργίου, ο οποίος αν και ομιλούσε με το χειρότερο τρόπο κατά του Παύλου Παύλου κι όλοι θυμούνται τις ειρωνείες του από το έδρανο του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, ωστόσο, έχει σπεύσει και επιδιώκει διακριτικά -νομίζοντας ότι δεν τον αντιλαμβάνονται ο ίδιος ο Παύλος Παύλου, αλλά και η τοπική κοινωνία- να περιφέρεται στην αυλή του.
Ο λόγος είναι ένας και μοναδικός σύμφωνα πάντοτε με τις εκτιμήσεις δημοτικών παρατηρητών.
Ο Μπάμπης Γεωργίου έχει πανικοβληθεί από τη γνωμοδότηση Τσοβόλα, αδυνατεί να την αξιολογήσει, με συνέπεια να έχει προσφύγει στον πρώην αρχηγό του για να περιλαμβάνεται στους κοινούς χειρισμούς.
Παράλληλα, ισχυρίζεται ότι παραμένει στο στρατόπεδο του Γιώργου Γκιώνη και δεν πρόκειται να μετακινηθεί! Αξιοσημείωτο είναι, πάντως, ότι κατηγορεί δημόσια τόσο τον Γιώργο Γκιώνη, όσο και τον Παύλο Παύλου ότι δεν κάνουν αντιπολίτευση, ενώ η στάση του δείχνει ότι βιάζεται να επανεκλεγεί, γιατί μάλλον θεωρεί τον εαυτό του τον πλέον κατάλληλο που θα σώσει το δήμο Λουτρακίου!
Αν είναι έτσι, η επιλογή στην οποία έχει προβεί -δηλαδή να είναι κοντά στον Παύλο Παύλου κι ενδεχομένως να είναι υποψήφιος μαζί του, αν τελικά τον θέλει και ο επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης- είναι με γνώμονα καθαρά το προσωπικό του όφελος και σκοπιμότητα κι όχι τα πολιτικά κριτήρια υπέρ του τόπου.
Απ’ ότι φαίνεται, έχει μείνει μετεξεταστέος σε ξεπερασμένες εποχές κι αδυνατεί να προσαρμοσθεί στη σύγχρονη πραγματικότητα και τις απαιτήσεις της. Επιστροφή λοιπόν στην ίδια τάξη, με νέα ύλη για να μάθει…
Όσον αφορά τον Παύλο Παύλου, κάθε ημέρα που περνάει, αυξάνεται η αυτοπεποίθησή του, ενώ από την πλευρά του ο ίδιος έχει ρίξει ακόμη περισσότερο τους τόνους του εγώ του κι επιδεικνύει ένα διαφορετικό πρόσωπο, όπως επισημαίνουν πολιτικοί φίλοι του που έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται συχνά κοντά του.
Επισημαίνουν ότι ο επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης έχει ευήκοον ους προς τον καθένα που τον πλησιάζει, είναι συγκαταβατικός μαζί του κι αν δεν συμφωνεί, τουλάχιστον δεν του εκφράζει τη διαφορετική του άποψη να τον απομακρύνει. Θετικό, επίσης, για τον Παύλο Παύλου, είναι η μαγιά των νέων, αλλά και νεαρών στελεχών που συντάχθηκαν μαζί του στις δημοτικές εκλογές του 2010.
Επομένως, τα φθαρμένα υλικά, δεν του χρειάζονται…
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Συμβαίνουν στο Λουτράκι;"