Στα 224 τα τμήματα που τελούν υπό κατάληψη
Προβληματισμός, για το ενδεχόμενο απώλειας της εξεταστικής, φαίνεται να επικρατεί μεταξύ πολλών φοιτητών, που σήμερα πήγαν στις γενικές συνελεύσεις των σχολών τους.

Έτσι αργά απόψε, έγινε γνωστό ότι έληξε η κατάληψη στο Πάντειο, στο ΤΕΙ Πειραιά και στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Ε.Μ.Πολυτεχνείου.


Ωστόσο συνεχίζεται στο Οικονομικό πανεπιστήμιο για μία ακόμη εβδομάδα όπως και στο Γεωπονικό Αθηνών. Αύριο όμως οι καθηγητές του Παντείου έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία διαμαρτυρόμενοι για διατάξεις του νέου νόμου, ενώ έχουν καλέσει τις πρυτανικές αρχές να μην υπογράψουν τη Διαπιστωτική Πράξη με την οποία δρομολογούνται οι διαδικασίες για τη συγκρότηση του Συμβουλίου Διοίκησης των Ιδρυμάτων. Αύριο άλλωστε λήγει η προθεσμία που έχουν οι πρυτάνεις για να υπογράψουν.

Στα τμήματα και τις σχολές που συνεχίζονται οι καταλήψεις, υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο να χαθεί η εξεταστική περίοδος. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, σε κατάληψη της διοίκησης του Πανεπιστημίου Πατρών προχώρησαν ορισμένοι φοιτητές όπως επίσης και της πρυτανείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και Θράκης.

Σε ολόκληρη τη χώρα οι καταλήψεις έχουν κατέβει στα 224 τμήματα, σύμφωνα με τους ίδιους τους φοιτητές.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Ανοιχτό το ενδεχόμενο απώλειας της εξεταστικής"