Η απώλεια του Μίμη Δαλακλείδη είναι μεγάλη για την Κορινθία και ιδιαίτερα για την Συνεταιριστική τράπεζα αφου ήταν ο άνθρωπος που οραματίστηκε μία τράπεζα που να αγκαλιάσει ολόκληρη την Πελοπόννησο και να στηρίξει τις προσπάθειες των συμπατριωτών του.
Η κηδεία του έγινε την Κυριακή το απόγευμα.
Όμως η Τράπεζα πρέπει να συνεχίσει την πορεία της και ιδιαίτερα σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία για την χώρα αλλά και την Πελοπόννησο.
Την Τετάρτη συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο μέσα σε ένα βαρύ είναι αλήθεια κλίμα να εκλέξει τον αντικαταστάτη του Μίμη Δαλακλείδη. Όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ήταν επηρρεασμένα από την απώλεια του πρόεδρου αλλά και από το βάρος της ευθύνης που πλέον είναι στις πλάτες τους.


Μέσα από ψηφοφορία που έγινε με αληθινό αίσθημα συνεργασίας και ευθύνης νέος πρόεδρος εξελέγει ο κ. Γιώργος Δαλαμαρίνης.

Εγινε όπως ήταν αναμενόμενο και ανασυγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου.
Α’ αντιπρόεδρος είναι πλέον ο Γιώργος Τσίρτσης
Β’ Αντιπρόεδρος ο Κατωπόδης Βασίλης
Γραμματέας ο Παντελής Ρεκλείτης
Ταμίας ο Βερδές Γιώργος και μέλη:
Χαράλαμπος Βραχνός, Μαρίνης Τάσος,Μάρκελλος Γιάννης και Μάρας Κωνσταντίνος. Να σημειώσουμε ότι την θέση του Μίμη Δαλακλείδη στο Δς κατέλαβε ο Χαράλαμπος Βραχνός.


Από όλα τα μέλη του συμβουλίου δόθηκε η υπόσχεση στον νέο πρόεδρο ότι θα σταθούν κοντά του και θα συνεχίσουν την ανοδική πορεία της τράπεζας για να διασφαλιστούν τα συμφέροντα των συνεταίρων, των μελών και των πελατών της.
Μία υπόσχεση στην μνήμη του ανθρώπου που έκανε την Συνεταιριστική τράπεζα Πελοποννήσου σημαντικό παράγοντα ανάπτυξης στην περιφέρεια..!

Ο νέος πρόεδρος είναι ένας πολύ καλός επιχειρηματίας και το σημαντικότερο ένας σεμνός άνθρωπος που πρέπει πλέον να παλέψει με όλες τις δυνάμεις του για να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία της η τράπεζα των Πελοποννησίων..!
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Νέος πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας ο Γιώργος Δαλαμαρίνης"