Η αρχή έγινε με την Αφροδίτη της Μήλου, πότε ως ζητιάνα και πότε με το... δάχτυλο υψωμένο. Η συνέχεια στον πόλεμο λάσπης από το περιοδικό Focus δόθηκε με την Ακρόπολη, βυθισμένη στα χρέη της Ελλάδας...

Πρόκειται για το πρωτοσέλιδο του γερμανικού περιοδικού, που μας «στολίζει» για μια ακόμη φορά! Ο Παρθενώνας σχεδόν ολόκληρος κάτω από το νερό και ένα χαρτονόμισμα των 200 ευρώ πάνω σε ένα άγαλμα.

"Χάθηκαν τα λεφτά μας" είναι ο τίτλος, ενώ στους υπότιτλους αναφέρεται επίσης: "δισεκατομμύρια για το τίποτα, η Μέρκελ σε ανάγκη, τι πρέπει να γνωρίζει ο αποταμιευτής για την ευρω-κρίση".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Στη βιντεοσκοπημένη παραπομπή στον ιστότοπο του Focus για τα ρεπορτάζ του αφιερώματος στις εσωτερικές σελίδες του περιοδικού αναφέρεται ότι "η πτώχευση της Ελλάδας πλησιάζει όλο και περισσότερο. Δισεκατομμύρια των Γερμανών βυθίζονται χωρίς αποτέλεσμα. Θα πάρουμε ποτέ πίσω τα λεφτά μας; Οι αποταμιευτές ανησυχούν. Υπάρχει σωτηρία;".


Το πρωτοσέλιδο συνοδεύεται και από δημοσκόπηση, σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα δε θα αποφύγει τη χρεοκοπία. Αυτό τουλάχιστον πιστεύει το 56% των Γερμανών, ενώ το 40% των ερωτηθέντων θεωρεί πως με τη βοήθεια των Ευρωπαίων, η Ελλάδα θα καταφέρει να βγει από την κρίση.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Το Focus «ξαναχτυπά»: τώρα, «βύθισε» την Ακρόπολη! Φωτό και video"