Προτού γίνει διάσημη από ρόλο της στην σειρά του ABC “Modern Family”, χυμώδης Κολομβιανή, Sofia Vergara, σπούδαζε για τρία χρόνια οδοντιατρική σε πανεπιστήμιο της χώρας της.
Ωστόσο, η εξωτική ομορφιά της και οι «φονικές» της καμπύλες δεν άφησαν την ...όμορφη Sofia να γίνει οδοντίατρος και την «έστειλαν» πολύ γρήγορα στο Χόλιγουντ.
Ένας φωτογράφος την «ανακάλυψε» ένα απόγευμα, όταν εκείνη έκανε μια βόλτα σε μια παραλία στην Κολομβία.Όπως πάντως αποκάλυψε η ίδια η Sofia σε συνέντευξη της στο περιοδικό Maxim το 2002, στην αρχή ήταν πολύ διστακτική σχετικά με το αν θα έπρεπε να ασχοληθεί με τον χώρο της τηλεόρασης και της μόδας, μέχρι που πήρε την έγκριση των οι αυστηρών καθολικών καθηγητών της.

Και μπορεί η πρώτη της δουλειά ήταν για την μπύρα Miller Lite, ωστόσο πολύ γρήγορα η Κολομβιανή απέκτησε εκατομμύρια θαυμαστές, όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το 1990 η Vergara έγινε παρουσιάστρια σε δύο τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ μέσα σε μια δεκαετία κατάφερε να πρωταγωνιστήσει σε χολιγουντιανές ταινίες όπως το Chasing Papi.http://www.24wresenimerwsi.gr

You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Η οδοντίατρος που έγινε το απόλυτο σύμβολο του σεξ! - video"