37 χρόνια ΝΔ και 2 χρόνια ΠΑΣΟΚ

4.10.11 Αναρτήθηκε από diogenis

Με αφορμή τη συμπλήρωση 37 χρόνων, από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ανδρέας Λυκουρέντζος προέβη σε δήλωση με την οποία τονίζει ότι η ΝΔ τιμά τον ιδρυτή της Κωνσταντίνο Καραμανλή και όλα τα ιστορικά στελέχη του κόμματος.

Παράλληλα, ο κ. Λυκουρέντζος με διάθεση αυτοκριτικής επεσήμανε ότι “αναγνωρίζουμε τα λάθη και τις παραλείψεις του παρελθόντος, αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε, σε καμία περίπτωση, την επανάληψή τους”.


Όπως είπε χαρακτηριστικά, στο καινούργιο ξεκίνημα με τον Αντώνη Σαμαρά, “ είμαστε αποφασισμένοι να εκπληρώσουμε το χρέος μας και τώρα, όπως σε κάθε στιγμή της ιστορίας μας, με συγκροτημένο σχέδιο για την έξοδο από την κρίση και την επανεκκίνηση της οικονομίας”.
2 χρόνια ΠΑΣΟΚ
Δύο χρόνια πέρασαν από τότε που το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε την εξουσία. Ίσως στην δυσκολότερη περίοδο μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Πολλοί άνθρωποι πίστεψαν ότι μέσα από τις δυσκολίες αυτές που είχε να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου θα άλλαζαν και πολλά από τα κακώς κείμενα στην χώρα μας. Ήταν ίσως η ιδανική ευκαιρία για να...
διορθώσουμε τα λάθη μας και να πάμε μπροστά ως ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "37 χρόνια ΝΔ και 2 χρόνια ΠΑΣΟΚ"