Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε το ψήφισμα του Δήμου Μεγαλόπολης και των εργαζομένων στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη μετά από πρόταση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, προκειμένου να υπάρχει συντεταγμένη πορεία με τον A' βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης στο θέμα της ιδιωτικοποίησης του εργοστασίου της ΔΕΗ της Μεγαλούπολης.
Όπως δήλωσε οκ. Τατούλης, ο τρόπος χειρισμού του θέματος γεννά πολλά ερωτηματικά και για το λόγο αυτό το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου στέκεται απέναντι σε τέτοιες πρακτικές.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου επεσήμανε το γεγονός της επιβάρυνσης της περιοχής και χαρακτήρισε τις σκέψεις που γίνονται από την κυβέρνηση "εκ του πονηρού υποκινούμενες", με την απόφαση να τεθεί η πολιτική αυτή σε εφαρμογή για πρώτη φορά στη Μεγαλόπολη.

"Το πρόβλημα δεν είναι η ιδιωτικοποίηση, αλλά τα ζητήματα της εφεδρείας και της απόλυσης που απειλούν ευαίσθητες και μη κοινωνικές ομάδες" υπογράμμισε ο κος Τατούλης σημειώνοντας ωστόσο ότι προκειμένου να αποφευχθούν τέτοιοι κίνδυνοι έχει ζητήσει ο ίδιος επανειλημμένα τη γρήγορη λειτουργία της 5ης μονάδας του εργοστασίου.
«Είμαστε αλληλέγγυοι σε όποιο κίνδυνο απειλήσει άμεσα τους εργαζομένους στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης, στέλνοντας ένα μήνυμα στην κυβέρνηση», δήλωσε τέλος ο Περιφερειάρχης.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Προκειμένου να αποφευχθούν κίνδυνοι απολύσεων και εφεδρείας ο Περιφερειάρχης ζήτα τη γρήγορη λειτουργία της 5ης μονάδας του εργοστασίου της ΔΕΗ"