Ο γνωστός ποινικολόγος είχε τροχαίο ατύχημα, το οποίο η ΠΑΕ Παναχαϊκή χαρακτηρίζει περίεργο...
Σύμφωνα με το dete.gr, ο γνωστός ποινικολόγος επέστρεφε από ένα σημαντικό ραντεβού από τη Θήβα, όταν στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας έσπασε το ακρόμπαρο του δεξιού πίσω τροχού κι έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο σταμάτησε κοντά στις μπαριέρες.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Παναχαϊκής, το ατύχημα δεν μπορεί να εξηγηθεί τεχνικά και θεωρείται «περίεργο, αφού το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θεωρείται υψίστης ασφαλείας». Ειδικότερα, στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή αναφέρονται τα εξής:



«Επιστρέφοντας από πολύ σοβαρό ραντεβού, που είχε στη Θήβα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, κ. Αλέξιος Κούγιας, έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου ατυχήματος. Συγκεκριμένα, οδηγώντας το Audi R8 αυτοκίνητό του, το οποίο είναι ενός έτους καινούργιο και με ελάχιστα χιλιόμετρα, έσπασε το ακρόμπαρο του δεξιού πίσω τροχού, ενώ εκινείτο επί της Εθνικής Οδού Λαμίας-Αθηνών.

Αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν το αυτοκίνητο να κάνει περιστροφές μέσα στο δρόμο και ευτυχώς να ακινητοποιηθεί δέκα πόντους από τις μπαριέρες. Το ατύχημα έγινε μπροστά σε περιπολικό της Τροχαίας Εθνικών Οδών και θεωρήθηκε περίεργο, αφού το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θεωρείται υψίστης ασφαλείας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν έπαθε το παραμικρό και γερανός της Τροχαίας το μετέφερε στο συνεργείο της Audi, που βρίσκεται πολύ κοντά στα διόδια Αφιδνών, για να ελεγχθεί από πραγματογνώμονα. Κατά τον ιδιοκτήτη του εξουσιοδοτημένου συνεργείου, Νίκο Ρόρη, η συγκεκριμένη ζημιά θεωρείται απίθανο να εξηγηθεί τεχνικά. Αύριο θα γίνει πραγματογνωμοσύνη επί του αυτοκινήτου και θα υπάρξει ανακοίνωση».
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Βοιωτία: Περιπέτεια για τον Κούγια στην εθνική οδό!"