Σε επιχείρηση της αστυνομίας στα Εξάρχεια βρέθηκε το μεγάλο αυτό χρηματικό ποσό που θεωρείται ότι μπορεί να είναι μέρος των χρημάτων που κλάπηκαν από την τράπεζα.

Συνεχίζεται στην ασφάλεια Αττικής η ανάκριση των τριών υπόπτων για τη ληστεία της Alpha Bank στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν έχουν ομολογήσει.


Ωστόσο, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, υπάρχουν στοιχεία για την εμπλοκή τους στην υπόθεση. Κατά τις ίδιες πηγές πρόκειται για έναν άνδρα και μια γυναίκα ελληνικής υπηκοότητας και έναν ακόμα άνδρα αλβανικής υπηκοότητας. Στο διαμέρισμα του τελευταίου, στην περιοχή των Εξαρχείων, κατά τις ίδιες πληροφορίες, βρέθηκε μία τσάντα με ένα εκατομμύριο ευρώ και όπλα. Σημειώνεται ότι η λεία της ένοπλης ληστείας ήταν 1.430.000.00 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή, όπως αναφέρθηκε στην αστυνομία, είχε γίνει τηλεφώνημα στο υποκατάστημα της Alpha Bank στο αεροδρόμιο από ανύπαρκτη εταιρεία που ανέφερε ότι δήθεν δύο υπάλληλοι, που θα φορούσαν φόρμες με κάρτες της εταιρείας, θα πήγαιναν την Κυριακή για κάποιες εργασίες ανακαίνισης στο υποκατάστημα.
Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής εμφανίστηκε ένα άτομο με τα στοιχεία που είχαν δοθεί του άνοιξαν οι δύο άντρες και μία γυναίκα υπάλληλοι και προσποιούμενος ότι μελετούσε το χώρο για τις εργασίες έφτασε στο χρηματοκιβώτιο και εκεί με πιστόλι ακινητοποίησε τους υπαλλήλους, τους ανάγκασε να του δώσουν τον συνδυασμό, τους έδεσε και τους φίμωσε, γέμισε τρεις τσάντες με χρήματα και διέφυγε με ταξί.

Πριν από τρεις ημέρες εντοπίστηκε ο οδηγός ταξί από τους αστυνομικούς ο οποίος υπέδειξε την περιοχή που άφησε το ληστή ενώ μετά την αξιοποίηση και άλλων στοιχείων προσήχθησαν οι τρεις ύποπτη και ανακρίνονται.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι ταυτότητες των προσαχθέντων, ενώ αναμένεται ότι θα γίνουν ανακοινώσεις από την αστυνομία όταν ολοκληρωθεί η υπόθεση.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Τρεις ανακρίνονται για τη ληστεία στο αεροδρόμιο - Βρέθηκαν στο σπίτι του ενός όπλα και χιλιάδες ευρώ"