Χαλάει ο καιρός από τα δυτικά

7.10.11 Αναρτήθηκε από diogenis
Πότε χαλάει ο καιρός, που θα είναι πιο έντονα τα φαινόμενα. Τι θα γίνει στην Αττική. Τι προβλέπει για το Νewsit o μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός. Αναλυτική πρόγνωση ως και τη Δευτέρα.

Μια νέα φθινοπωρινή κακοκαιρία με άρωμα χειμώνα όμως αυτή τη φορά μας περιμένει από τα Δυτικά και θα αρχίσει να μας επηρεάζει ουσιαστικά από σήμερα. Πιο αναλυτικά:


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος με αρκετή λιακάδα στα δυτικά περιμένουμε βροχές και καταιγίδες κυρίως στην ακτογραμμή του Ιονίου, στα νησιά του Ιονίου και στις ακτές της δυτικής χώρας κυρίως μετά το μεσημέρι. Το βραδυ όμως αυτή η κακοκαιρία θα κινηθεί νοτιότερα και θα επηρεάσει τη δυτική Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα με βροχές. Οι άνεμοι θα γυρίσουν δυτικοί, νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και ενδεχομένως στο νοτιοδυτικό Αιγαίο και στη θάλασσα των Κυθήρων τα μποφόρ να φτάσουν ακόμη και τα 7. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση αλλά θα προλάβει να φτάσει στα ηπειρωτικά τους 29 βαθμούς κελσίου. Στη βόρεια Ελλάδα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 εώς 26 βαθμούς, στα κεντρικά 11 εώς 29 βαθμούς και στα νησιά 16 εώς 27 βαθμούς κελσίου.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Χαλάει ο καιρός από τα δυτικά"