Ξεκίνησε η προετοιμασία για το 15ο Ράλλυ Κορίνθου πουείναι ο δεύτερος αγώνας χωμάτινος αγώνας του 47ο Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ 2011 που έχει προκηρύξει η Επιτροπή Αγώνων της ΟΜΑΕ ενώ προσμετρά και στο Κύπελλο Χώματος .

Το 15ο Ράλλυ Κορίνθου φέτος γίνεται και πάλι Φθινωπορινό , 22-23 Οκτωβρίου και η πόλη της Κορίνθου θα αποτελέσει το κέντρο του αγώνα .Οι ειδικές διαδρομές του αγώνα θα είναι 2 στον αριθμό και η σχεδίαση βασίζεται στις ειδικές διαδρομές του φετινού Ράλι Ακρόπολις .


Οι Ειδικές Διαδρομές με άρωμα Ακρόπολις
Το 15ο Ράλλυ Κορίνθου που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 22-23 Οκτωβρίου, περιλαμβάνει 4 ειδικές διαδρομές, 2 επαναλαμβανόμενες , και για φέτος το κέντρο του αγώνα θα είναι στην Κόρινθο. Το μήκος των ειδικών διαδρομών είναι 63.74 χιλιόμετρα και το συνολικό μήκος του αγώνα είναι 172,6 χιλιόμετρα, ο Έλεγχος Εξακρίβωσης θα γίνει το Σάββατο 22 Οκτωβρίου από τις 14.00 έως 18.00 στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου στην Κόρινθο και φιλοδοξούμε να δώσει ένα διαφορετικό χρώμα στο κέντρο της πόλης, και το αγωνιστικό μέρος την Κυριακή 23 Οκτωβρίου.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Οι Ειδικές Διαδρομές με άρωμα Ακρόπολις"