Σε αρκετά βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε η χθεσινή σύσκεψη Σαμαρά με την τρόικα , καθώς οι τροϊκανοί βρίσκονται σε μεγάλο αδιέξοδο παρά ταύτα επιμένουν σε ορισμένα από τα σημεία της πολιτικής τους χωρίς να μπορούν να τα δικαιολογήσουν.

Όπως πληροφορείται το parapolitika.gr ο πρόεδρος της Ν.Δ . θέτοντας το θέμα των μη απολύσεων στο Δημόσιο ζήτησε από τους εκπροσώπους των δανειστών να του αποδείξουν ότι είναι πιο συμφέρουσες οι απολύσεις από την παραμονή στην εργασία .



Απάντηση δεν πήρε , όπως δεν πήρε απάντηση στο ερώτημα πώς είναι δυνατόν να μειωθεί η ύφεση το 2012 όταν η κυβέρνηση λαμβάνει διαρκώς νέου εισπρακτικού χαρακτήρα μέτρα και παράλληλα μειώνει μισθούς και συντάξεις. Κι ένα ακόμη σημαντικό.

Ο Σαμαράς διαφώνησε κάθετα με τη μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα λέγοντας ότι δεν θα έχει κανένα δημοσιονομικό όφελος , πέρα από την κοινωνική εξάντληση που θα προκαλέσει και αντιπρότεινε γενναία μείωση των ασφαλιστικών εισφορών προκειμένου να ενταχθούν περισσότεροι εργαζόμενοι στο ασφαλιστικό σύστημα.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Διαφωνίες στη συνάντηση Σαμαρά με την τρόικα"