Αυτό υποστήριξε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας Απόστολος Σπυράκος σε δηλώσεις του σχετικά με την συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας τους και τις παραστάσεις διαμαρτυρίας ένστολων σε πρεσβείες στην Αθήνα την περασμένη Πέμπτη. Την γενική συνέλευση απασχόλησε κατά κύριο λόγο η αιφνιδιαστική όπως κατήγγειλε ο κ. Σπυράκος, τροποποίηση του κώδικα μεταθέσεων των αστυνομικών υπαλλήλων.
Ο τρόπος με τον οποίο εισήχθη η τροποποίηση δημιούργησε τριγμούς με τη φυσική και πολιτική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που οδήγησαν στην δέσμευση για αναίρεση της τροποποίησης από τον Υπουργό.
Και σε τοπικό επίπεδο σημαντικά παραμένουν τα προβλήματα των Αστυνομικών Υπαλλήλων αφού οι εκκλήσεις τους για ενίσχυση της δύναμης του σώματος έπεσαν τελικά στο κενό, ενώ το στεγαστικό πρόβλημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας παραμένει άλυτο.
Συνεχίζονται ωστόσο σε θετικό κλίμα οι επαφές της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας με τον Υπουργό Άμυνας και Κορίνθιο Βουλευτή Παναγιώτη Μπεγλίτη για την οριστική επίλυση της στέγασης της υπηρεσίας σε χώρο του 6ου Συντάγματος Πεζικού που καταργήθηκε.

You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Σε απόγνωση οι αστυνομικοί της Κορινθίας λόγω των μέτρων..!"