KAI NEO AΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΙΩΝΗ:
Δελτίο Τύπου:
Χρειάζεται γνώση και επάρκεια για να διοικήσεις το Δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων. Και τα δύο είναι είδος εν ανεπαρκεία για τον κ. Κ. Λογοθέτη και τους συνεργάτες του.

Ο κ. Κ. Λογοθέτης έβαλε την «Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε.» να απαντήσει στην «Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών» ότι η επιχείρηση δεν μπορεί να συμμετέχει σε προγράμματα εναλλακτικού τουρισμού, που χρηματοδοτεί το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού (η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση εκδόθηκε στις 9 Αυγούστου).


Σφάλμα 1ο: Ο κ. Κ. Λογοθέτης ενέπλεξε την Δημοτική Επιχείρηση, τα στελέχη και τους εργαζομένους της στην πολιτική αντιπαράθεση. Εμείς στην Δημοτική Αρχή αναφερθήκαμε, από αυτήν περιμένουμε απαντήσεις. Τόσους συνεργάτες πληρώνει, δεν μπορούσαν να του ετοιμάσουν μία απάντηση;

Σφάλμα 2ο: Ο κ. Κ. Λογοθέτης θεωρεί ότι στην χώρα μας «τρέχει» μόνο ένα πρόγραμμα εναλλακτικού τουρισμού – το ΕΠΑΕ από το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού. Τον ενημερώνουμε λοιπόν ότι από τις 15 Σεπτεμβρίου υπάρχει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου το Πρόγραμμα «Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής Πελοποννήσου» όπου ο Κωδικός Προτεραιότητας 57 αφορά μεταξύ άλλων την βελτίωση των τουριστικών υποδομών (Κωδικός Πρόσκλησης 37), που χρηματοδοτείται μόνο για φέτος με 3.529.412 από το ΕΠΤΑ – κ. Λογοθέτη, το ΕΠΤΑ είναι το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Η Πρόσκληση απευθύνεται σε Δήμους. Ας την ζητήσει από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σφάλμα 3ο: Ο κ. Κ. Λογοθέτης νομίζει ότι όλοι εργάζονται με τους δικούς του μακάριους ρυθμούς. Τον ενημερώνουμε ότι η «Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών» και ο κ. Γ. Γκιώνης δεν δούλευαν και δεν δουλεύουν έτσι. Η «Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών» δεν θα έβγαζε ποτέ στις 20 Σεπτεμβρίου μία ανακοίνωση για κάτι που από τις 9 Αυγούστου γνωρίζαμε ότι δεν γινόταν.

Θυμίζουμε, τέλος, στην Δημοτική Αρχή ότι ο κ. Γ. Γκιώνης τους κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο, που πραγματοποιήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου, ένα φάκελο με 6 προσκλήσεις του ΕΣΠΑ. Μία από αυτές είναι η Πρόσκληση 37 (στον φάκελο είναι η πρώτη). Υπάρχουν άλλες πέντε. Μπορούν να τις διαβάσουν. Να μάθουν την δουλειά τους και να μην είναι τόσο επιπόλαιοι. Θα συστήναμε και σοβαρότητα, αλλά σοβαρότητα από αυτή τη Δημοτική Αρχή δεν ζητάμε.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Δωρεάν φροντιστήρια Δημαρχίας στον κ. Κ. Λογοθέτη δεν δίνονται"