Το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ο.Τ.Α. σε συνεργασία με τον Δήμο Κορινθίων και τις υπηρεσίες του (ΚΑΠΗ, ΚΕΠ), θα πραγματοποιήσει από 3 έως 7 Οκτωβρίου 2011, την Εβδομάδα Δωρεάν Προληπτικού Ελέγχου για τον Καρκίνο του Προστάτη, με την επιστημονική υποστήριξη της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας και σε συνεργασία με το0 Δίκτυο IATRICA.
Η ενέργεια αυτή υλοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη και απευθύνεται σε άνδρες ηλικίας 50-75 ετών, στους οποίους δίδεται η δυνατότητα να υποβληθούν δωρεάν στην προληπτική εξέταση μέτρησης του Ειδικού Προστατικού Αντιγόνου (PSA) στα Συνεταιριζόμενα Ιατρεία Πιστοποιημένης Φροντίδας του Δικτύου IATRICA, μέλη του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών MEDISYN.



Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης καθώς και της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας και ανταποκρίνεται στην ανάγκη για ενημέρωση, έλεγχο και έγκαιρη διάγνωση της νόσου. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τη διαδικασία δωρεάν ελέγχου PSA, ο οποίος δεν απαιτεί προετοιμασία και γίνεται με μια απλή, ολιγόλεπτη αιμοληψία, μέσα από το portal www.iatrica.gr, ή και τηλεφωνικά στο 8011126200.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Προλητπικός έλεγχος στην Κόρινθο για τον καρκίνο του προστάτη"