Εξοργισμένοι είναι οι συνεργάτες του Τάσου Χωρέμη αλλά και ο ίδιος με τη στάση που κρατούν κάποια κομματικά στελέχη και ιδιαίτερα κάποιοι συνεργάτες βουλευτών οι οποίοι στηρίζουν με κάθε μέσο και τρόπο τον Σπύρο Σταματόπουλο.
Έχουμε την πληροφορία ότι ο συνδυασμός του Χωρέμη έχει κάνει διαμαρτυρία για το φαινόμενο αυτό, τόσο στη Νομαρχιακή Επιτροπή Κορινθίας, όσο και στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.
Του έχουν υποσχεθεί ότι τις επόμενες ημέρες όλα τα θεσμικά κομματικά στελέχη θα πάρουν θέση και θα βοηθήσουν στον προεκλογικό αγώνα που κάνει.
Αν δεν συμβεί αυτό τα πράγματα θα είναι δύσκολα, αφού πλέον είναι εμφανέστατος ο υπόγειος πόλεμος που γίνεται προς τον πρώην βουλευτή από πολλές πλευρές.
Ακόμα και κάποια στελέχη που σκίζουν τα ιματιά τους για την κομματική τους τάχα συνείδηση είναι γνωστό οτι κάνουν ότι μπορούν για να..τελειώσουν τον Τάσο Χωρέμη και να ανοίξει όπως πιστεύουν ο δρόμος για αυτούς..
Σε κάθε περίπτωση ο συνδυασμός Χωρέμη θα πρέπει να δώσει πολύ μεγάλη μάχη για να ανατρέψει την κατάσταση
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Response to "Ποιοί και γιατί θέλουν να τελειώσουν τον Τάσο Χωρέμη;"

  1. Ανώνυμος Said,

    Μας δουλεύει ο κ.Χωρέμης? αφου σε καθε ομιλία του διώχνει απο πάνω του την κομματική ταυτότητα και αποτάσει την βουλευτικά του καριέρα για αυτο δέχτηκε στον συνδυασμό του στελέχη οπως ο κ.Χατούπης και Ρουμπέκας. ολα τα παραπάνω είναι και σε βίντεο νομίζω απο την ομιλία του.
    Λογικό ομως ειναι να θέλουν να τον τελειώσουν μια και καλη οι συντρόφοι του και ο κοσμος που βαρέθηκε τα ιδια προσωπα τόσα χρόνια

    Posted on 29 Οκτωβρίου 2010 στις 12:37 μ.μ.

     
  2. Ανώνυμος Said,

    Όλα αυτά που λένε από την πλευρά του Χωρέμη είναι ανοησίες. Τα κομματικά στελέχη έχουν δική τους κρίση και δεν είναι σίγουρο ότι πάντα θα συμφωνούν με τις επιλογές του κόμματος. Μπορεί ο Χωρέμης να πήρε την στήριξη του ΠΑΣΟΚ κανένας όμως δεν του υπέγραψε συμβόλαιο ότι όλοι οι πρασινοφρουροί θα τον ψηφίσουν. Η προσπάθεια του λοιπόν να εκβιάσει καταστάσεις στο κόμμα με διαμαρτυρίες κ.τ.λ. θα έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που ελπίζει. Ας κάνει τον αγώνα του και όποιος νομίζει ότι πρέπει ο Χωρέμης να είναι δήμαρχος ας τον ψηφίσει.

    Posted on 29 Οκτωβρίου 2010 στις 2:58 μ.μ.

     
  3. sotiris Said,

    Πρέπει να θυμούνται όλοι και αναφέρομαι στους δημότες το Νέου Δήμου Σικυωνίων, γιατί η εκλογή ή μη του Τάσου Χωρέμη κανένα άλλον δεν αφορά, ότι ΣΗΜΕΡΑ ψηφίζουμε επιλέγοντας έναν από τους τέσσερις υποψήφιους. Έναν από αυτούς που ΣΗΜΕΡΑ προσφέρθηκαν και εκτίθενται για την θέση αυτή και όχι με βάση το ...ιδεατό. ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ. Η προεκλογική πραγματικότητα διαμορφώθηκε με τα ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ που εμείς (ή αυτοί οι ίδιοι) διαμορφώσαμε/νε με την συμπεριφορά και την πολλές φορές ιδιοτέλειά μας/τους. Πόσο μάλλον όταν εμείς ή αυτοί οι ίδιοι ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΜΕ/ΝΕ ΣΗΜΕΡΑ και απέχουμε/νε, με πρόθεση θάλεγα, από την ΣΗΜΕΡΙΝΗ ενασχόλησή μας/τους με τα κοινά. Γνωρίζουμε/νε τη στασιμότητα της πόλης μας τα τελευταία χρόνια ως αποτέλεσμα ανάλογης ποιότητας στυγνών προσωπικών πολιτικών, ατέρμονων ιδεοπολιτικών αναζητήσεων και ψευδεπίγραφων ...ανεξαρτησιών με αποτέλεσμα τώρα προεκλογικά , να έχουμε αναδείξει ως μείζον θέμα προγράμματος των υποψηφίων ....το πλύσιμο των κάδων. Τέτοια χάλια. Οφείλουμε να αναζητήσουμε ΣΗΜΕΡΑ το καλλίτερο αύριο σε ένα από τα πρόσωπα αυτά. Ας επιλέξουμε λοιπόν χωρίς τις εμπάθειες του παρελθόντος και θα διακρίνουμε ΕΎΚΟΛΑ ότι σήμερα ξαναλέω, σε τούτη την εκλογική διαδικασία, εν όψη της νέας διοικητικής ανδιάρθρωσης της χώρας, ότι τα προσόντα του Τάσου Χωρέμη υπερτερούν αισθητά. Ειναι φυσικό πολλές οικογένειες στη πόλη μας να μην έχουν ψηφίσει για βουλευτή τον Χωρέμη ποτέ στο παρελθόν, κρίνοντας καλλίτερες άλλες υποψηφιότητες. Σήμερα - στην συντριπτική τους πλειοψηφία - αναγνωρίζοντάς του συγκεκριμένα προσόντα συντάσονται μαζί του παραμερίζοντας τους ....συνεργάτες βουλευτών. Αλήθεια τι σημαίνει "συνεργάτης βουλευή"?? Υστερόγραφο : Να μην ξεχνάμε/νε ότι, οι πρωταγωνιστές ή οι αποδέκτες (υποχείρια συνεργατών βουλευτών)αναλόγων ιδιοτελών πολιτικών του παρελθόντος, σήμερα ή κρύβονται από την κοινωνική ζωή του τόπου μας ή περνάνε με σκυμένο κεφάλι από του "ΓΑΒΑΛΑ" ενώ η πόλη ζεί στή μιζέρια της.

    Posted on 29 Οκτωβρίου 2010 στις 7:29 μ.μ.