Απόψε η Κόρινθος γίνεται και πάλι ΠΑΕ..!

29.12.10 Αναρτήθηκε από diogenis
Σημαντική μέρα για την Κόρινθο σήμερα με την επαναληπτική Γενική Συνέλευση με κύριο θέμα την μετατροπή του ΤΑΠ σε ΠΑΕ
Μετά την έκβαση της Γ.Σ. θα ανακοινωθούν σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι συνεχίζονται οι προπονήσεις μέχρι την Παρασκευή και θα δοθεί διήμερη άδεια για την Πρωτοχρονιά.
Ο ποδοσφαιριστής Ιακωβάκης Γ. παρουσιάστηκε στην Διοίκηση και ζήτησε για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους να λυθεί το συμβόλαιο του για να επιστρέψει στην γενέτειρα του τα Τρίκαλα. Η Διοίκηση έκανε αποδεκτό το αίτημα του ποδοσφαιριστή. Από την σκοπιά του ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: «θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Μαυρονάσιο Σ. για την κατανόηση που έδειξε στο πρόβλημα μου».
Η ομάδα θα κινηθεί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αποκτώντας παίκτες που θα κάνουν πάταγο στο χώρο της Γ΄ Εθνικής. Ήδη υπάρχει συνεργασία με γνωστό μάνατζερ φίλο του συλλόγου Διεθνών Ποδοσφαιριστών όπου θα υπάρχει συνεργασία και ανακοινώσεις για την απόκτηση παικτών.
Μεγάλος Γερμανικός σύλλογος Α΄ Εθνικής έστειλε fax και ζητάει 2 νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ να μεταβούν στην Γερμανία για να δοκιμασθούν 15 ημέρες. Αν συμφωνήσει η ομάδα θα αποκτηθούν.
Σύντομα θα γίνουν επίσημα οι ανακοινώσεις της μεταγραφικής περιόδου.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Απόψε η Κόρινθος γίνεται και πάλι ΠΑΕ..!"