Πίσω απο την αντίδραση ο κ.Μπούρας;

22.4.09 Αναρτήθηκε από diogenis
Κάθε νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις και αν βλέπεις μόνο την μία τότε θα χάσεις το δάσος και θα βλέπεις το δένδρο.Το θέμα με τα σκουπίδια στο ΜΠΟΛΑΤΙ έχει την μία πλευρά του που είναι αυτή η οποία έχει δεί το φώς της δημοσιότητας μέσα απο εφημερίδες και μπλόγκ αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά.
Η “Σφήκα” σας αποκαλύπτει λοιπόν ότι το όλο θέμα ξεκίνησε μετά τα Χριστούγεννα όταν χάλασαν οριστικά οι πολιτικές και προσωπικές σχέσεις του δημάρχου κ.Δημήτρη Λιούντρη και του μέχρι τότε στενού του συνεργάτη κ.Μπούρα.
Ο κ.Μπούρας μέχρι τα Χριστρούγεννα δήλωνε θιασώτης της δημιουργίας του ΚΔΑΥ και το εξέφραζε ακόμα και στους ίδιους τους επιχειρηματίες.Σημείωση οτι ο κ.Μπούρας και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Μπολατιού κ.Γκράβας είναι φίλοι και συνέπλευσαν στις αντιδράσεις που αναπτύχθηκαν.
Η άλλη πλευρά λέει οτι ο κ.Μπούρας ήταν εκείνος που ήθελε την αντιπαράθεση με τον δήμαρχο για να καταγραφεί στην συνείδηση του κόσμου ως υποψήφιος δήμαρχος και άρχισε να ξεσηκώνει πρώτα τους κατοίκους του Μπολατίου και μετά των πέριξ χωριών ακόμα και στο Βραχάτι.
Οι κύκλοι αυτοί επιμένουν οτι πρόκεται για μία πολιτική αντιπαράθεση μέσα στον δήμο της Βόχας με στόχο την δημαρχία το 2010.
Ποιός τους ξεσήκωσεΚαι αυτό το στηρίζουν ακόμα στο γεγονός οτι οι κάτοικοι της περιοχής και ιδιαίτερα του Μπολατίου γνωρίζουν μήνες τώρα τι γινόταν στο εργαστάσιο του κ.Ραψωματιώτη και μάλιστα κάποιοι τον προέτρεπαν να το κάνει πιο γρήγορα για να απαλλαγούν απο τα σκουπίδια.Αποδίδουν τον ξεσηκωμό των κατοίκων στον κ.Μπούρα και μάλιστα με στοιχεία που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.Ακόμα και στο πρώτο συμβούλιο που έγινε στον δήμο Βόχας ο κ.Μπούρας απουσίαζε και έτσι δεν είχα καταψηφίσει την μελέτη.Αυτά λέει η άλλη πλευρά και ας τα βάλουμε στο μυαλό μας για να ξέρουμε τι παίζει κάθε φορά πίσω απο τα γεγονότα...!
Οπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και τίποτα δεν ακούγεται τυχαία. Διασταυρώσαμε και εμείς ότι όντως έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα απο τον κ.Μπούρα και τους συνεργάτες του πάντα κόντρα στον Λιούντρη..!
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Πίσω απο την αντίδραση ο κ.Μπούρας;"