Για να λέμε και μερικά πράγματα

10.8.09 Αναρτήθηκε από diogenis
ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δεν έχω πάει διακοπές "θαμώνα" και γράφω απο το γραφείο αλλά και απο τον Σχίνο . Εχε όμως στον νού σου οτι ο Λούμπας ξέρει γράμματα.Και νομίζω οτι λείπει μέρες απο την Κόρινθο..!

ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Δεν με παρακολουθείς στην "Σφήκα" διότι όχι μόνο έχω αγγίξει τον Δημητράκη αλλά είμαι ο μόνος που το έχω κάνει επώνυμα και όχι με φωτογραφίες. Δεν με παρακολουθείς...!

ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τον κ.Κουτσογκίλλα τον παρακαλούν ήδη οι κάτωθι:
-Αλέκος Πνευματικός
-Κώστας Γιώτης
-Πάνος Λούμπας
Και αν θες πες οτι δεν τον παρακαλούν οι δύο πρώτοι να σου απαντήσω με στοιχεία...(πρόκληση)

ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ: Το παιχνίδι αποκτά ενδιαφέρον...
Και με εντυπωσιάζει οτι στην καρδιά των διακοπών εκατοντάδες Κορίνθιοι επιμένουν ιντερνετικά ακόμα και απο τα...νησιά...!

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Response to "Για να λέμε και μερικά πράγματα"

  1. Ανώνυμος Said,

    Συμφωνώ απολύτως. Ο Κουτσογκίλας είναι "κεφάλαιο" γιατί έχει το τρόπο να φέρνει ψήφους. Και αυτό είναι ένα πρόβλημα για όλους τους υποψήφιους. Πως δηλαδή θα χειριστούν τέτοιους "απαραίτητους" υποψηφίους αλλά όχι σίγουρα χρήσιμους.

    Πρόσεξε όμως τη διαφορά : Ο Γιώτης έκανε γενικό προσκλητήριο αδιαφορώντας για τη προέλευση του καθενός. Και ξέρεις ότι και προίκα έχει και δύναμη να χειριστεί Κουτσογκίλες και λεφτά.

    Ο δικός σου ο Λούμπας που πάει; Ρώτα το Κουτσογκίλα τι λέει για το Λούμπα.

    O Πνευματικός από την άλλη έδειξε ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί συνεργάτες και στελέχη. Δε πιστεύω να διαφωνείς !

    Βάζω εν ολίγοις ένα νέο θέμα. Επειδή οι διάφοροι Δημητράκηδες θα είναι στα ψηφοδέλτια μας αρέσει δε μας αρέσει, πρέπει να σκεφτούμε ποιος είναι ο πιο κατάλληλος να τους κουλαντρίσει. Πιστεύω ότι ο Γιώτης έχει καθαρό προφίλ και μπορεί. Μη ξεχνάς ότι ο Γιώτης έχει τεχνοκράτες και μορφωμένους δίπλα του που δε σηκώνουν αστεία. Ο Πνευματικός έχει πολύ λούμπεν γύρω του. Να μη σου πω τι έχουν άλλοι όπως ο φίλος σου ο Λούμπας.
    Η Κίνηση έχει κάποια καλά παιδιά αλλά έχει και πολύ σαβούρα.

    Θαμώνας Κέντρου

    Υ.Γ. : το καλοκαίρι είμαστε πιο χαλαροί γι αυτό βλέπεις πολλούς συμπλολίτες στο διαδίκτυο.

    Posted on 10 Αυγούστου 2009 στις 5:27 μ.μ.

     
  2. Ανώνυμος Said,

    Οσοι ασχολούνται με το Λούμπα, κάτι φοβούνται. Τι πρόβλημα έχει το περιβάλλον Γιώτη; Μήπως η κάθοδος Γιώτη είναι μία φούσκα που έφτιαξε ο Προβής με μερικούς ακόμα και φοβούνται την κάθοδο του Λούμπα; Μήπως η κάθοδος του Λούμπα θα στριμώξει τον Θωμαίδη που παίζει μεταξύ Γιώτη και ΑΛέκου; Μήπως ο Λούμπας μπορεί να ενώσει καλύτερα τη ΝΔ και να πάρει κόσμο του ΠΑΣΟΚ; Στο κάτω κάτω, ο Λούμπας δεν κατέβηκε υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ ! Μήπως και η Κίνηση φοβάται το Λούμπα και γενικότερα μία υποψηφιότητα εκτός Πνευματικού και Γιώτη;

    Γιάννη, υπάρχουν πολλοί λόγοι που κάποιοι κάνουν επίθεση στο Λούμπα από όλες τις παρατάξεις. Οταν ο Λούμπας ανακοινώσει το Σεπτέμβρη, πολλά θα αλλάξουν. Και μη ξεχνάς ότι ο Λούμπας είναι ο μόνος που έκανε αντιπολίτευση. Ο Γιώτης με το Λιάπη έμειναν στο χάιδεμα.

    Να τα λέμε όλα. Γνωρίζω το Λούμπα μόνο από την τηλεόραση αλλά δε μπορώ να εξηγήσω αυτά που γράφει ο θαμώνας.

    Βασίλης ( καλή η κουβέντα παιδιά )

    Posted on 10 Αυγούστου 2009 στις 5:43 μ.μ.

     
  3. diogenis Said,

    θΑΜΩΝΑ, οφείλεις να αποδεχθείς οτι ο Πάνος Λούμπας είναι ένας φίλος τον οποίο όμως να είσαι σίγουρος δεν προωθώ πολιτικά. Και είμαι ίσως ο πιο σκληρός στην κριτική. Ομως σε προκαλώ να τον γνωρίσεις πέρα απο τα δημοτικά και τα πολιτικά...
    Είναι ανεξίκακος και ευγενής.!

    Posted on 10 Αυγούστου 2009 στις 5:54 μ.μ.