Ποιοί μπαίνουν στα ψηφοδέλτια...!

17.8.09 Αναρτήθηκε από diogenis


Μπορεί θεωρητικά να έκλεισε αυτές τις μέρες το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών αλλά τα κόμματα έχουν αρχίσει να ετοιμάζουν τα ψηφοδελτιά τους. Απο παντού παίρνουμε πληροφορίες για την κινητικότητα που παρουσιάζουν τα μεγάλα τουλάχιστον κόμματα και έχουμε το ρεπορτάζ.

Οι 2 νέοι στην ΝΔ

Στην Νέα Δημοκρατία σε σχέση με το ψηφοδέλτιο του 2007 έχουμε δύο σίγουρες αποχωρήσεις. Φεύγουν με την θελησή τους οι δύο δικηγόροι κ.Κώστας Γιώτης και Λάμπρος Γεωργακόπουλος. Οπως είπαμε και στο προηγούμενο φύλλο θεωρείται δεδομένη η υποψηφιότητα του
κ.Πελοπίδα Καλλίρη και σήμερα σας αποκαλύπτουμε και μία ακόμα που είναι όπως λένε οι πληροφορίες σχεδόν σίγουρη.
Πρόκειται για τον γιατρό διευθυντή του Ευαγγελισμού κ.Αθανάσιο Παπαχριστόπουλο.
Ο κ.Παπαχριστόπουλος είναι απο το Μελίσι και στις προηγούμενες
εκλογές είχε κατέβει με την Νέα Δημοκρατία στην Β’ Αθηνών,όπου είχει πάει πολύ καλά.
Επιθυμία του πλέον είναι να ασχοληθεί με τον νομό του αφού σιγά-σιγά μεταφέρει στο Ξυλόκαστρο το σύνολο των δραστηριοτήτων του.
Πολύ πιθανών είναι στην Νέα Δημοκρατία να υπάρξει και άλλη αλλαγή και κάτι ήδη ακούγεται για μία ακόμα γυναίκα υποψήφιο...!
Με τις δύο παραπάνω υποψηφιότητες ισχυροποιείται το ψηφοδέλτιο του κόμματος στον νομό που είναι το ζητούμενο.
Κάτι που φαίνεται πλέον.
Μένει η Μαρία
Στον ΠΑΣΟΚ δεν έχουμε πολλά νέα τόσο γιατί δεν υπάρχουν αποχωρήσεις αλλά και γιατί ήδη είναι καλό το ψηφοδέλτιο. Υπήρχε ένα θέμα με την κα. Μαρία Λιακοπούλου που το 2007 είχε μπεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή στο ψηφοδέλτιο και κατά καιρούς ακουγόταν ακόμα και απο επίσημα Πασοκικά χείλη ότι δεν μπόρεσε να βοηθήσει και ήταν πιθανή η αλλαγή της.
Ομως απο ότι φαίνεται πρέπει να έχει πάρει διαβεβαιώσεις απο την Ιπποκράτους οτι θα είναι και πάλι υποψήφια γιατί βλέπουμε ότι έχει μπεί στο παιχνίδι με συγκεντρώσεις και συναντήσεις στα χωριά αλλά και τις πόλεις του νομού. Απο τον στενό κύκλο της δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της υποψηφιοτητάς της και όλοι έχουν πέσει με τα μούτρα στην μάχη.
Για τον κ.Χρήστο Βενετσάνο δεν υπάρχει πληροφόρηση αλλά η εκτιμησή μας είναι οτι αν το θέλει ο ίδιος θα είναι και πάλι υποψήφιος γιατί μην ξεχνάμε και αυτός επιστρατεύτηκε την τελευταία στιγμή και είναι δικαιωμά του να ξαναδοκιμάσει.

Ροντζιώκος-Δήμας
Να σημειώσουμε οτι είναι πολύ δύσκολο να είναι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές ο κ.Χρήστος Δήμας ενώ απο τον χώρο του ΠΑΣΟΚ υπάρχει μία ακόμα σοβαρή υποψηφιότητα που είναι ανοικτή. Πρόκειται για τον Πνευμονολόγο και διευθυντή του νοσοκομείου “Αγία Ολγα” κ.Γιάννη Ροτζιώκο που ήδη προχωρά σε επαφές με κομματικά στελέχη και μέλη του ΠΑΣΟΚ..!

You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Ποιοί μπαίνουν στα ψηφοδέλτια...!"