Ο υπουργός τουριστικής ανάπτυξης κ.Μαρκόπουλος...πέρασε την μπάλα κάτω απο τα πόδια του κ.Γκιώνη..έκανε μία ακόμα τρίπλα που έριξε...στο χορτάρι τον κ.Στεριώτη.. και έβαλε μέσα σε μία ώρα μία ντουζίνα...γκόλ...!
Ρε...τι γλέντια αρχίζουν απο τώρα...στο Λουτράκι..!

Προσέξτε πως δικαιωνόμαστε στον απόλυτο βαθμό. Διαβάσατε προσεχτικά το ρεπορτάζ του Πάνου Ηλιακόπουλου.
Και τι βγαίνει επί της ουσίας. Ο κ.Μαρκόπουλος για να συζητήσει πέρα απο την μαρίνα θέλει ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ...!!!
Προσέξτε τώρα τι θα συμβεί.
1. Ο κ.Γκιώνης θα αναγκαστεί και θα πιεστεί να φέρει θέμα αλλαγής της μαρίνας στο δημοτικό συμβούλιο...και εκεί θα παιχθεί η τελευταία πράξη του έργου “Ο Γκιώνης δήμαρχος”...

2. Ομόφωνη απόφαση για τα επόμενα 20 χρόνια δεν παίρνει το καζίνο που να φέρει τον κόσμο άνω-κάτω μετά μάλιστα και τα άκρως προκλητικά κείμενα που βλέπουν το φώς των τελευταίων ημερών και προκαλούν έως συκοφαντούν δημοτικούς συμβούλους...και να δούμε ποιός θα μπουγελώσει ποιόν...!!!

3.Οι κκ. Λάμπρος Παπαθεοδώρου, Νίκος Λόης και Γιώργος Μάρκελλος δεν ψηφίζουν αλλαγή.
Αλλα και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι δεν θα ψηφίσουν οπότε πάει το όνειρο και ο σχεδιασμός...!!Και πάλι απο την αρχή λοιπόν...!
4.Προσέξτε το σημείο αυτό γιατί είναι το πιό σοβαρό. Η στάση του υπουργού τουριστικής ανάπτυξης δημιουργεί απίστευτες παρενέργειες. Εκεί που το θέμα παιζόταν στα γραφεία των Αθηνών...μεταφέρθηκε στο Λουτράκι και πάλι και για όσους καταλαβαίνουν τώρα αρχίζει το πολύ-πολύ ενδιαφέρον...!!!
Αυτή την φορά...δεν παιρνούν...μαχαίρια και τσεκούρια διότι θα πέσει...γιαούρτωμα...!!!
Αυτό ήταν το χειρότερο σενάριο και η χειρότερη εκδοχή...!!!
5.Ολα αυτά τα χρόνια έχετε προσπαθήσει να με λιώσετε. Ακόμα και οτι μου χρηματοδοτεί τις εφημερίδες ο Μπαλοδήμος διαδίδετε...Σας λέω λοιπόν επισήμως οτι με τον δικηγόρο έχουν ΠΛΗΡΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ..!!
Είναι μόνος του και απέναντι ΣΤΡΑΤΙΑ δικηγόρων και ειδικών και όχι μόνο έχει κρατήσει ανοικτό το θέμα της μαρίνας αλλά επιτρέψτε μου να σας πώ οτι ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ...!
Η δικαίωση των γύφτων που έλεγε ο Παλαμάς!


You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Αν πάρετε ποτέ ομόφωνη απόφαση ελάτε να μας πείτε...!"