Επικίνδυνος ο δρόμος Νεμέας-Κιάτου

24.12.09 Αναρτήθηκε από diogenis
Είναι γνωστό ότι οι φετινές βροχοπτώσεις έχουν δημιουργήσει προβλήματα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας. Το ίδιο έχει συμβεί και στην Κορινθία. Πολλοί δρόμοι έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές λόγω των βροχών.
Όμως, ο δρόμος που ξεκινάει από το Κιάτο και φτάνει στη Νεμέα μέσω Κρυονερίου, είναι κυριολεκτικά σε άθλια κατάσταση.
Όπως παραπονούνται στην εφημερίδα πολλοί κάτοικοι από τα χωριά που εξυπηρετεί ο δρόμος αυτός, σε πολλά σημεία, λόγω των κατολισθήσεων αλλά και των «φαγωμάτων» που έχει δημιουργήσει το νερό, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ατυχήματος.
Μιλήσαμε με έναν κάτοικο από τα Μποζικά, του οποίου τα παιδιά πάνε σχολείο και αναγκάζεται αρκετές φορές την ημέρα να κινείται στο δρόμο προς Νεμέα.
Μας είπε ότι η κατάσταση είναι τόσο άσχημη ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες, που αγωνιά μην συμβεί κάποιο ατύχημα όταν τα παιδιά του είναι στο αυτοκίνητο.
Τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι κάτοικοι της περιοχής, κάνουν έκκληση στη Νομαρχία να επιδιορθώσει άμεσα τον δρόμο για να μην συμβεί δυστύχημα.
Πριν λίγες ημέρες εργολάβος έκανε διαγράμμιση του δρόμου, η οποία ήταν απαράδεκτη, με αποτέλεσμα φωτογραφίες να φτάσουν ακόμα και στην Αθήνα.
Ο εργολάβος έβαφε ότι έβρισκε μπροστά του. Σακούλες, κλαδιά, ακόμα και ψόφια ζώα. Ίσα-ίσα να τελειώσει και να φύγει.
Εμείς κάνουμε από την πλευρά μας έκκληση στον αρμόδιο αντινομάρχη κ. Μαρίνη να ανέβει σήμερα κιόλας στα Μποζικοχώρια και να ξεκινήσει την επιδιόρθωση του δρόμου. Ελπίζουμε να το κάνει.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Επικίνδυνος ο δρόμος Νεμέας-Κιάτου"