ΠΑΟ: Για πρόκριση και πρωτιά

3.12.09 Αναρτήθηκε από diogenis
Να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τους «32» του Europa League, αλλά να κάνει κι ένα αποφασιστικό βήμα για την πρώτη θέση του έκτου ομίλου θέλει ο Παναθηναϊκός απόψε (22:05, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΑΝΤ1) αντιμετωπίζοντας τη Γαλατάσαραϊ στο «Αλί Σάμι Γεν». Οι «πράσινοι» με ένα βαθμό στα δύο εναπομείναντα ματς (ή εφόσον δεν κάνει το δύο στα δύο η Ντιναμό Βουκουρεστίου) εξασφαλίζουν και μαθηματικά την παρουσία τους στην επόμενη φάση, ωστόσο έχουν ως στόχο τους τρεις βαθμούς, που θα τους φέρουν στην κορυφή του ομίλου και θα αποτελέσει την καλύτερη ρεβάνς για την ήττα με 3-1 στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, το «διπλό» στην Πόλη θα είναι το καλύτερο φάρμακο για την επούλωση των πληγών που άφησε η ήττα στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό.

Με Ρουκάβινα στην ενδεκάδα

Ο Άντε Ρουκάβινα θα είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον αποψινό αγώνα. Ο Γιώργος Καραγκούνης επιστρέφει στην ενδεκάδα, ενώ ο Γκάμπριελ θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιούρκα Σεϊταρίδη, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Η πιθανότερη σύνθεση για τους «πράσινους» (σε σύστημα 4-3-2-1) είναι η ακόλουθη: Τζόρβας, Γκάμπριελ, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο, Σμάο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Ρουκάβινα, Σισέ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γκαλίνοβιτς, Καντέ, Μπιέρσμιρ, Μαρίνος, Δάρλας, Χριστοδουλόπουλος, Νίνης και Πετρόπουλος.

Η Γαλατάσαραϊ έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση και με νίκη θα είναι και μαθηματικά πρώτη, σε περίπτωση ισοπαλίας θα κρατά την τύχη στα χέρια της (εφόσον νικήσει τη Στουρμ στην Αυστρία), ενώ με ήττα θα ελπίζει σε στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού με τη Ντιναμό Βουκουρεστίου. Ο Φρανκ Ράικαρντ, που δεν υπολογίζει στον τραυματία Μίλαν Μπάρος, θα παρατάξει την ομάδα του με 4-4-1-1 και πιθανότατα τους: Φράνκο, Μπαλτά, Γκοκχάν Ζαν, Σαμπρί, Σερβέτ, Σαρπ, Τοπάλ, Αρντά, Κιούελ (ή Κεϊτά), Ελάνο και Νοντά.

Στο χωρητικότητα 25.000 θεατών γήπεδο θα βρίσκονται περίπου 23.000 Τούρκοι και ανάμεσά τους σχεδόν 300 Έλληνες. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Τόμισλαβ Πέτροβιτς και Τόμισλαβ Σέτκα.

Βαθμολογία

1. Γαλατάσαραϊ 10
2. Παναθηναϊκός 9
3. Ντιναμό Βουκουρεστίου 3
4. Στουρμ 1

Η τελευταία αγωνιστική (16/12)

Παναθηναϊκός-Ντιναμό Βουκουρεστίου 20:00
Στουρμ Γκρατς-Γαλατάσαραϊ 20:00

Θεραπεία με ξεκούραση για «Σάλπι»

Απών από τα ματς με Ατρόμητο και Ηρακλή θα είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από το σύνδρομο κοιλιακών. Η μαγνητική τομογραφία του διεθνούς επιθετικού ήταν καθαρή και ήδη ακολουθεί θεραπεία παίρνοντας τις κατάλληλες ανάσες.



Πηγή : sport-fm.gr
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΠΑΟ: Για πρόκριση και πρωτιά"