Όπως ήταν αναμενόμενο, στο κόλπο της παραπλάνησης και διαστρέβλωσης που επιχειρεί η Κίνηση Πολιτών μπήκε και το blog «Βίος και Πολιτεία». Το παραλήρημα συνεχίζεται αλλά η γλώσσα η πανικόβλητη βγάζει και χρήσιμες αλήθειες ! Παράλληλα, αρχίζει και καλλιεργείται κωλοτούμπα … Πάμε να τα δούμε με υπομονή :

Το «Βίος & Πολιτεία» γνωρίζει ότι το έγγραφο με τις προτάσεις δεματοποίησης και καύσης απορριμμάτων του κ. Αλαβέρα, το έστειλε πέρυσι σε όλα τα blogs o κ. Λεωνίδας Φωτιάδης. Το blog Αγιος Γεώργιος είχε δημοσιεύσει το έγγραφο σε αντίθεση με το blog «Βίος και Πολιτεία» που λογόκρινε και δεν δημοσίευσε τις απόψεις του κ. Φωτιάδη επειδή τις χαρακτήρισε επιθετικές προς την Κίνηση Πολιτών. Αρα, το έγγραφο δεν το διέρρευσε ο δήμαρχος Κορινθίων (αυτό τους ξέφυγε …) . Ηταν γνωστό και δημοσιευμένο από την εποχή που ο κ. Αλαβέρας σταμάτησε (???) να παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες όπως λέει το έγγραφο και να είναι μέλος της Κίνησης Πολιτών. Το θέμα του κ. Αλαβέρα βγήκε πέρυσι, συνεπώς τα ανώνυμα παπαγαλάκια της Κίνησης Πολιτών που μιλάνε για δήθεν στήριξη του δημάρχου, υποθέσεις και λουμπινιές είναι έκθετα και πρέπει να δώσουν εξηγήσεις. Διότι ένα μέρος της παραπλάνησης του κόσμου αφορά στο ότι τόσο το blog «Βίος και Πολιτεία» όσο η επίσημη Κίνηση προσπαθούν να πουν ότι δήθεν ανοίξαμε τώρα το θέμα Αλαβέρα για να καλύψουμε το δήμαρχο.

Το «Βίος και Πολιτεία» που τότε λογόκρινε και υπερασπιζόταν τον κ. Αλαβέρα και την Κίνηση Πολιτών εις βάρος της αλήθειας, τώρα θεωρεί ότι πιθανόν ο κ. Αλαβέρας να έχει αλλάξει άποψη και εκεί που πρότεινε δεματοποίηση και καύση, τώρα να θέλει κάτι καλύτερο. Άμα συμβαίνει αυτό κύριοι, υπάρχει ο δρόμος της πολιτικής λεβεντιάς … Αυτό φωνάζουμε από πέρυσι … Σταματήστε επιτέλους να το παίζετε αλάθητοι, άμεμπτοι και να μονοπωλείτε την αγάπη για τη πόλη. Πολιτική κάνετε και πολλές δείχνετε ότι δεν έχετε κανένα πρόβλημα να είστε χειρότεροι από αυτούς που καταγγέλλετε.

Η πολιτική μυωπία δεν επιτρέπει στο «Βίος και Πολιτεία» να δει την παραποίηση της πρότασης του Αλαβέρα στο κείμενο της ανάρτησης του blog της Κίνησης Πολιτών. Γιατί το blog δεν εξηγεί πως έγινε και αφαιρέθηκαν οι λέξεις του εγγράφου που αποδεικνύουν ότι ο κ. Αλαβέρας πρότεινε τη δεματοποίηση για προσωρινή λύση ?

Τι συνέβη και το blog «Βίος και Πολιτεία» δεν διάβασε στο κείμενό του Λ. Κωστάρα ότι καλείται ο δήμαρχος Κορινθίων να εξηγήσει την φράση «κάποιοι προσπάθησαν να πουλήσουν δεματοποιητές» ?

Σας κάνουν εντύπωση τα παραπάνω ? Όχι βέβαια, διότι τα ίδια μυαλά και τα ίδια χέρια σκέπτονται και γράφουν τόσο στη Κίνηση Πολιτών όσο στο blog «Βίος και Πολιτεία», πιθανόν και σε άλλα ανώνυμα blogs. Απλώς, το ανώνυμο blog γράφει πιο «ελαφριά» από το «καθώς πρέπει» επίσημο blog της Κίνησης Πολιτών που κάνει την πολιτική του προπαγάνδα όπως όλοι οι πολιτικοί σχηματισμοί.

Δεν είναι κακό να υπάρχει ανώνυμο blog που συνδράμει μία δημοτική παράταξη. Είναι όμως κάκιστο και ανήθικο να υπηρετείς τη διαστρέβλωση, τη παραπλάνηση και να κατηγορείς ανθρώπους για λουμπινιές όταν γνωρίζεις την αλήθεια. Το να προσθέσω ότι η ανάρτηση του «Βίος και Πολιτεία» ανοίγει ένα δεύτερο κανάλι για να διοχετεύσουν κακοήθη ανώνυμα σχόλια οι γνωστοί-άγνωστοι είναι περιττό. Θα το δείτε στη πορεία διότι όταν η αλήθεια τους διαψεύδει, καταφεύγουν σε προσωπικές επιθέσεις.

Δεν τελειώσαμε με το θέμα αυτό. Δεν αρχίσαμε καν …

ΛΚ
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Response to "To Βίος Και Πολιτεία μπήκε στο κόλπο. Αργησε ?"

  1. Ανώνυμος Said,

    Δοκιμάστε να γράψετε οποιοδήποτε σχόλιο στο Βιος και Πολιτεία που να περιέχει τη Λέξη Μάγια. Εχει κοπεί.

    Δοκιμάστε να γράψετε σχόλιο στο Βίος και Πολιτεία με κριτική στον Κασίμη. Εχει κοπεί.

    Η δημοκρατία στη Κίνηση Πολιτών περιορίζεται στη κριτική κατά του Πνευματικού. Σε λίγο θα τον κατηγορήσουν ότι φταίει για το τείχος του Βερολίνου και την ανεργία στις Φιλιππίνες. ΄

    Νίκος

    Posted on 22 Μαρτίου 2010 στις 11:58 π.μ.

     
  2. Ανώνυμος Said,

    Δικαίωμα του Βίος να τα χώνει στον Πνευματικό. Να απαντήσει όμως ο Κασίμης κάτι άλλο. Αν κάποιο μπλογκ δημοσίευε μία χιουμοριστική φωτογραφία με το σώμα γυμνού άντρα και το κεφάλι του Κασίμη, όπως έκανε το Βίος, τι θα έκανε η Κίνηση Πολιτών; Ο Κασίμης είναι σοβαρός ή το παίζει σοβαρός; Αρχίζω να έχω αμφιβολίες.

    Posted on 22 Μαρτίου 2010 στις 1:26 μ.μ.

     
  3. Ανώνυμος Said,

    Ρε Διογένη

    Καλά να δημοσιεύσεις σχόλια ότι κόβονται σχόλια σε άλλο ιστολόγιο.
    Αλλά να λές και ότι κόβεις και εσύ.
    Σούστειλα ένα για το Λάμπρο και το έκοψες.
    Σωστά;
    Ξέρεις εσύ

    Posted on 22 Μαρτίου 2010 στις 2:30 μ.μ.

     
  4. Ανώνυμος Said,

    Δοκίμασα εγώ να γράψω ένα χοντρό για έναν αντιδήμαρχο που μου την έχει δώσει αλλά δεν το δημοσιευσαν.Μού έγραψαν πως δεν δημοσιεύουν υβριστικά σχόλια που θίγουν συμπολίτες.Για να μην είστε εντελώς φάουλ.
    Ας το σεβαστούμε.
    'Αλλο η πολιτική τοποθέτηση και ο σχολιασμός άλλο το προσωπικό.

    Posted on 22 Μαρτίου 2010 στις 8:47 μ.μ.

     
  5. Ανώνυμος Said,

    Ο Κασίμης είναι μανούλα στο υπόγειο πολιτικό παιχνίδι. Εχει βγάλει τα παπαγαλάκια πόρτα-πόρτα, έχει και το Βίος και Πολιτεία στο διαδίκτυο. Στο δικό τους blog γράφουν ποιήματα αλλά κάνουν ανώνυμο παιχνίδι στα υπόλοιπα blogs. Οι άνθρωποι έχουν κάποιες καλές απόψεις αλλά απεδείχθη ότι δεν είναι καθαροί.

    ΓΠ

    Posted on 23 Μαρτίου 2010 στις 9:58 π.μ.