Η Κίνηση Πολιτών συνεχίζει να παραπλανά και να δημοσιεύει κακοήθη, στημένα ανώνυμα σχόλια όπως επίσης να αποφεύγει να απαντά επί της ουσίας. Για όσους κάνουν πως δεν κατάλαβαν, η παραπλάνηση βρίσκεται εδώ :

Στο κύριο σώμα της ανάρτησης στο blog της Κίνησης Πολιτών γράφουν ότι στο έγγραφο με τις προτάσεις του, ο κ. Αλαβέρας προτείνει :

Τακτοποίηση της υπάρχουσας άναρχης κατάστασης Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου με την δεματοποίηση των απορριμμάτων που βρίσκονται στην παλιά χωματερή και σε εγκαταλελειμένους ΧΑΔΑ έως ότου προχωρήσουν τα έργα επεξεργασίας και τελικής διάθεσης των απορριμμάτων.

Αν διαβάσει κανείς προσεκτικά το πρωτότυπο κείμενο του κ. Αλαβέρα που δημοσιεύει στην ίδια ανάρτηση η Κίνηση Πολιτών, το ακριβές κείμενο είναι :

Τακτοποίηση της υπάρχουσας άναρχης κατάστασης Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου με την δεματοποίηση των απορριμμάτων που παράγονται και των απορριμμάτων που βρίσκονται στην παλιά χωματερή και σε εγκαταλελειμένους ΧΑΔΑ έως ότου προχωρήσουν τα έργα επεξεργασίας και τελικής διάθεσης των απορριμμάτων.

Επίσης, στο κύριο σώμα της ανάρτησης, δεν αναδεικνύεται το σημείο του αυθεντικού κειμένου στο οποίο ο κ. Αλαβέρας προτείνει θερμική επεξεργασία απορριμμάτων.

Τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι της Κίνησης Πολιτών παραποίησαν το κείμενο στο σώμα της ανάρτησης και παρέλειψαν τις κόκκινες λέξεις, τους εξήγησα σε προηγούμενη ανάρτηση που μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Η Κίνηση Πολιτών παραποίησε το πρωτότυπο κείμενο στο κύριο σώμα της ανάρτησης με σκοπό να παραπλανήσει τους αναγνώστες και επειδή βρίσκεται κάτω από την πολιτική πίεση να εξηγήσει πως είναι δυνατόν ένα μέλος της που λέει ότι μάχεται κατά των δεματοποιητών και της καύσης, το 2007 πρότεινε δεματοποίηση και καύση ως επιστήμονας ?

Η αλήθεια είναι αμείλικτη και προτείνω να αντιμετωπιστεί με πολιτική ευπρέπεια αντί των προαναγγελθέντων προσωπικών επιθέσεων και τη σύνηθη αλαζονεία. Ο χειρισμός του εγγράφου του κ. Αλαβέρα έχει ήδη δημιουργήσει ζήτημα πολιτικής αξιοπιστίας της Κίνησης Πολιτών η οποία θα κληθεί να απαντήσει σε πολλαπλά πολιτικά και πρακτικά ερωτήματα.

Δεν έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης με την Κίνηση Πολιτών αλλά μου είναι αδύνατο να αποκρύψω την αλήθεια. Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν : Ο κ. Αλαβέρας μέλος της Κίνησης Πολιτών και των Οικολόγων Πράσινων, το 2007 είχε με έγγραφό του προτείνει στο δήμαρχο Κορινθίων και όχι μόνο, προσωρινή λύση με δεματοποίηση και άλλα μέτρα, ένα εκ των οποίων, θερμική επεξεργασία απορριμμάτων.


You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Response to "Η παραπλάνηση και η αλαζονεία συνεχίζονται ..."

  1. Ανώνυμος Said,

    Το πρόβλημα που είναι για να καταλάβουμε;
    Στα ψιλά γράμματα;
    Η μήπως πρέπει να γίνει κάτι με τα σκουπίδια;

    Posted on 20 Μαρτίου 2010 στις 2:47 π.μ.

     
  2. Ανώνυμος Said,

    Το πρόβλημα που είναι για να καταλάβουμε;
    Στα ψιλά γράμματα;
    Η μήπως πρέπει να γίνει κάτι με τα σκουπίδια;

    Posted on 20 Μαρτίου 2010 στις 2:49 π.μ.