Έσκασε η έκπληξη από το Λέχαιο !

31.8.10 Αναρτήθηκε από diogenis
Πολύ νωρίς σας είχαμε ενημερώσει από το Diogenis-press ότι ετοιμαζόταν υποψηφιότητα - έκπληξη από τον συνδυασμό του Κ.Γιώτη, προερχόμενη από το δήμο Άσσου-Λεχαίου.

Από την ιστοσελίδα της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά του ο Νίκος Κούτουλας, Γραμματέας του τοπικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ στο δήμο Άσσου - Λεχαίου και μέλος της ΝΕ ΟΝΝΕΔ Κορινθίας.

Γεννημένος μόλις το 1988 (!) ο νεαρός Νίκος σπουδάζει στο τμήμα των Πολιτικών Μηχανικών στην Πολυτεχνική σχολή της Πάτρας, όπου εισήχθη το 2006, μεταξύ των 10 πρώτων.

Ο 22χρονος Ν.Κούτουλας θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο πιο νέος υποψήφιος των ψηφοδελτίων της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Κορινθία.

Αναμφισβήτητα, πρόκειται για υποψηφιότητα που δίνει άλλη δυναμική στο συνδυασμό του Κ.Γιώτη, καθώς η ΟΝΝΕΔ έχει το δικό της τρόπο να στηρίζει τους υποψηφίους που προέρχονται από αυτή. Εκτός αυτού και σε πανελλαδικό επίπεδο έχει δοθεί μεγάλο βάρος τόσο από την ΟΝΝΕΔ, όσο και από τη ΝΔ, ώστε να ισχυροποιηθούν νεανικές υποψηφιότητες και να εκλεγούν στα δημοτικά συμβούλια.

Τα παραπάνω αποτελούν τη γενική θεώρηση, γιατί ο βενιαμίν υποψήφιος έχει ισχυρή αυτόφωτη παρουσία στην Κορινθία με μεγάλη δύναμη στο δήμο από τον οποίο προέρχεται, γεγονός που φέρνει σοβαρές ανακατατάξεις στη μάχη των σταυρών.

Εκείνο που μένει να δούμε είναι με πιο τρόπο θα διαχειριστεί ο Κ. Γιώτης μια τόσο νεανική υποψηφιότητα, πως θα την αξιοποιήσει και πως θα εκμεταλλευτεί τη νεανική δυναμική της !
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Έσκασε η έκπληξη από το Λέχαιο !"